Oldal frissítése

GUZZANTI ESA BIS 60

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GUZZANTI ESA BIS 60

Guzzanti ESA BIS 60

Páraelszívó

kémény típus

Rozsdamentes acél kémény kapucnival

Erőteljes elszívó egy érdekes forma és az anyag design. Erőssége a megjelenése, amely megfelel a modern követelményeknek. De a design nem az a lényeg, hogy mit nyit.

Pára nad hrncem

Kényeztesse megfelelő kényelmet a mindennapi ételek elkészítéséhez, és mindig lélegzik tiszta és friss levegőt. A munka az átlátszó lemez akkor erős halogén világítás.

nagyszerű

és rendkívül funkcionális készülék

3

sebesség

Disponuje odsáváním až 750 m3 za hodinu, a tak dokonale odvětrá páry z ovzduší i při vaření na více plotnách či ve větších kuchyních. Akkor válasszon egyet a három különböző szintű teljesítményt. Előnye a zsírszűrő lehet mosni mosogatógépben. Lehetőség van a recirkulációs keresztül szén szűrők.

Ha nem teszi lehetővé a szerkezeti módosításokat kipufogó üzemmódban válassza visszavezetés. Ez használ egy szénszűrő (nem tartozék), és úgy működik, hogy a szűrt levegő visszatér a konyhába. Során recirkulációs burkolatok enyhén csökkent a teljesítmény, de előnye, hogy kiküszöböli a kellemetlen szagok és a hiánya termikus ingadozások.

56 db

zaj

Guzzanti ESA BIS 60

Jellemzők:

  • Az elektronikus vezérlő panel
  • 1 motor, 3 sebességes
  • 1 x zsírszűrő egyszerű karbantartás, mosható mosogatógépben korlátlan élettartam
  • Méret: 90-100 × 50 × 90 cm
  • Súly: 12 kg
  • Vontatás: 15 cm
Kód:  EVP401b
Termékszám:  ESABIS60
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05