Oldal frissítése

GUNNAR Trooper Smoke Számítógép Szemüveg

Kiegészítők a termékhez

GUNNAR Trooper Smoke Számítógép Szemüveg

A fáradtság és a szemvörösség, és az azt követő fejfájás olyan jelek, amelyeket sokan megismertünk a hosszú számítógép használat mellett. Az egész napi monitor használat kifárasztja a szemet, amelynek következtében csökken az általános munka teljesítmény. A Gunnar márka, felismerte ezt a problémát, és megpróbálja csökkenteni a szem terhelését számítógép használat közben, a Trooper Smoke szemüveggel. Akár szenvedélyes számítógépes játékos vagy, akár hosszú órákat dolgozol a számítógépeden, ez a szemüveg megkönnyebbülést nyújt a szemeidnek, így növeli a játék vagy munkateljesítményedet.

Legfontosabb jellemzői

  • Szemüveg, játékosok és mindazok számára, akik naponta dolgoznak számítógépen
  • Az i-AMP technológia csökkenti a szem terhelését és a levegő áramlását a szem körül
  • A borostyán üveg növeli a kontrasztot, a részletességet és növeli a színek élénkségét
  • A szemüveget úgy tervezték, hogy mindenkire illeszkedjen
  • A szemüveg szárai enyhén ívelt végűek, így alkalmazkodnak a fej formájához, és nem esik le
  • A keret tartós és könnyű

Csökkenti a fáradtságot, fokozza a teljesítményt

A szemüveg titka a borostyán lencsékben rejlik, amelynek feladata, hogy növelje a kontrasztot, kiemelje a részleteket és élénkebbé tegye a színeket, ugyanakkor kiküszöböli a kijelző ragyogását. Kevésbé fárasztja a szemét, de nem lenne ilyen hatékony, ha a gyártó a lencse gyártására nem az i-AMP technológiát használta volna. Ez a technológia magában foglalja a lekerekített a lencséket, amely megakadályozza, a levegő áramlását a szem körül, így megakadályozza annak kiszáradását. A kevésbé kimerültség, kéz a kézben jár, a magasabb munkateljesítménnyel, valamint a jobb és gyorsabb reakciókkal, amelyet nyilván értékelni fognak azok, akik szabad idejükben szeretnek számítógépes játékokat játszani.

Tökéletes illeszkedés

A Trooper Smoke szemüveget úgy tervezték, hogy illeszkedjen minden egyes felhasználóra. Ezt részben a testreszabható szilikon orrnyereg biztosítja. A szárak végei enyhén íveltek, így illeszkednek a fej formájához, és nem csúsznak le. Sőt, ezek a szárak vékonyak, így nem zavarnak fejhallgató viselése közben sem. A szemüveg anyaga nem csak a károk elleni tartósságot biztosítja, hanem a könnyűséget és az egyensúlyt is, így még hosszú időn keresztül is kényelmes a viselése.

Paraméterek

Használat

Használat Gaming

Szemüveg stílusa

Stílus Modern

Méret

Orr 18 mm

Szín

Lencse színe Borostyán
Kód:  JD611u2
Termékszám:  TRO-06701

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10