Oldal frissítése

GUNNAR Trooper Onyx

Kiegészítők a termékhez

GUNNAR Trooper Onyx

Fáradtság, a szemek bevörösödése, majd az ezt követő fejfájás - ezek azok a tünetek, amelyeket sokan  megtapasztalunk, amikor hosszú órákat töltünk el a számítógép előtt munkával. Az egész napos monitor előtti munka senki szemének nem tesz jót, negatív hatással lehet a munkateljesítményre is. A GUNNAR cég figyelembe véve ezt a tényt Trooper Onyx szemüvegeinek segítségével próbálja a monitor előtt végzett munkából fakadó szemfáradtságot megakadályozni. Ha Ön szenvedélyesen szereti a számítógépes játékokat, vagy rendszeresen hosszú ideig dolgozik számítógép előtt, ezek a szemüvegek megkönnyebbülést biztosítanak a szemének, növelik játék- vagy munkateljesítményét. 

Alapvető tulajdonságok

  • szemüveg számítógépes játékokat játszók és mindazok számára, akik minden nap számítógépen dolgoznak
  • az i-AMP technológia csökkenti a szem fáradságát, és a levegő szem körüli áramlását 
  • az üveg borostyánszínű árnyalata növeli a kontrasztot, kiemeli a részleteket és kivilágosítja a színeket
  • a szemüveget úgy tervezték, hogy mindenki számára megfelelő legyen
  • a szemüveg szárának vége enyhén ívelt, alkalmazkodik  fejformájához, nem esik le
  • a szemüvegkeret szilárd, egyúttal könnyű

Csökkenti a fáradtságot, fokozza a teljesítményt

A szemüveg jótékony hatásának titka a borstyánszínű árnyalat, ami növeli a kontrasztot, hangsúlyozza a részleteket, kivilágosítja a színeket, miközben kiküszöböli a monitor csillogását. A szem fáradékonyságának csökkentése nem lenne olyan hatékony, ha a gyártó a szemüveglencsék gyártásánál nem alkalmazná az i-AMP technológiát. Ennek a technológiának egyik sajátossága a lencsék lekerekített formája, amely megakadályozza a levegő szem körüli áramlását, és ezzel a szem kiszáradását. A mérsékeltebb szemfáradékonyság eredményeképpen hatékonyabban tud teljesíteni. A reakcióképesség jobb és gyorsabb marad, ezt azok tudják leginkább értékelni, akik szívesen töltik idejüket számítógépes játékok játszásával.

Mindenki tudja használni

A Trooper Onyx szemüveget úgy tervezték, hogy mindenki számára megfelelő legyen, a szilikonból készült orrtám állítható. A szemüveg szárának vége enyhén ívelt, alkalmazkodik a fejformához, nem esik le, ráadásul még vékony is, így nem gátolja a fejhallgató használatát. A szemüveg olyan anyagokból készült, amelyek biztosítják a sérülések elkerülését, a könnyű tömeget és a stabilitást, hosszabb használat után sem fogja érezni, hogy viseli.

 

 

Paraméterek

Használat

Használat Gaming

Szemüveg stílusa

Stílus Modern

Szín

Lencse színe Borostyán
Kód:  JD611u1
Termékszám:  TRO-00101

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15