Oldal frissítése

GUNNAR Office Collection Sheadog, ónix

4,4 20 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

GUNNAR Office Collection Sheadog, ónix

A GUNNAR szemüveg felhasznál minden fejlett technológiát, hogy javítsa a felhasználók munkáját a számítógéppel való tevékenységük során. A borostyánsárga színű üvege jelentősen növeli a kontrasztot, kihangsúlyozza a részletek és a vizuális észlelést mindenkinél, aki számítógéppel dolgozik. Miközben minimálisra csökkenti a nem kívánt visszatükröződést a kijelzőről és visszafogja a színskála legnehezebb, legmegterhelőbb színkomponens részeit. Mindezen funkcióknak köszönhetően minimalizálja a szem kifáradását és az általános fáradtságot, miközben nézi az LCD kijelzőket és így jobb választ tud adni, amelyet nem csak a szenvedélyes játékosok értékelnek nagyra, hanem azok az emberek is, akik a számítógéppel napi rendszerességgel dolgoznak.
A GUNNAR szemüveg fő előnye a fejlett, i-AMP technológia, amely az emberi optikai rendszer és ennek a digitális eszközökkel való kölcsönhatására irányuló intenzív kutatásnak köszönhetően jött létre. A kutatás eredményére alapozva egy egyedi lencse anyag, fejlett geometria és felső felületi réteg bevonatok kombinációjából lett kifejlesztve a szemüveg. A befektetése hamar, rövid használat után visszatérül Önnek, mert egyidejűleg nagyobb lesz a termelékenysége és kevésbé fárad el.
GUNNAR Office Collection Sheadog könnyű, kompakt szemüveg, amely illeszkedik bármilyen archoz. A keskeny szára biztosítja, hogy a szemüveg fejhallgatóval együtt is kényelmesen használható. Az elülső szerkezete egy darabból készül és így elkerüli a lehetséges deformációt a csavaroknál vagy a hegesztésnél. Az állítható orrnyereg párnáknak és a hajlított szárnak köszönhetően  tökéletesen a helyén marad. A szára ergonomikusan hajlított, így kiválóan alkalmazkodik az Ön fejformájához. A könnyű szerkezeti kialakítása és a megfelelő egyensúly biztosítja a kényelmet még a hosszantartó viselet során is.
Műszaki adatok:
Jellemzők:Ideális irodai munkáhozIgen részletes, élesebb és tisztább képeket fog látniJavítja a kontrasztot, jobbá válik a vizuális észlelésTükröződésmentesítő bevonata van, amely csökkenti a tükröződést és a képzajtCsökkenti a szem a kifáradást és az általános fáradtságotNöveli a szem állóképességét
Színek:
Objektív: Amber, (borostyán színű)
Keret: onyx

Paraméterek

Használat

Használat Irodai

Szemüveg stílusa

Stílus Modern

Méret

Orr 18 mm
Állvány láb 130 mm
Üveg 29,5 mm

Szín

Lencse színe Borostyán
Kód:  JD610x2
Termékszám:  G0005-C001Z
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05