Oldal frissítése

GUNNAR Office Collection Sheadog, mercury

3,8 5 értékelés
Kiegészítők a termékhez

GUNNAR Office Collection Sheadog, mercury

A GUNNAR Sheadog szemüveg stílusos vékony kerettel és ergonomikus design-nal rendelkezik, ami sokféle felhasználó számára megfelelő viseletet biztosít. Az alacsony profilnak köszönhetően headset használatát sem akadályozza. A szemüveg fejlett technológia használatával készült, a legjobb vizuális élmény elérése érdekében. A borostyán színű lencse nagyon jól megnöveli a kontrasztot és segíti a látást azok számára, akik számítógéppel dolgoznak. Ezzel egyidőben a monitor csillogását is csökkenti és tompítja a szín spektrum erőteljes részeit. Mindezen tulajdonságoknak hála csökkenti a szem- és általános fáradtságot LCD monitor használata közben. Továbbá csökkenti a reakcióidőt, amit nem csak a lelkes számítógépes játékosok fognak értékelni.
A GUNMAR szemüvegek fő előnye az i-AMP technológia használatából ered, ami az emberi látórendszer és a digitális eszközök közötti interakció intenzív kutatásának hála született meg. Az eredményekre alapozva egy különleges, fejlett geometriával és rétegezéssel rendelkező lencsét sikerült megalkotni. Az i-AMP rendszer minden felhasználó számára gyorsan érzékelhető eredményeket szolgáltat, amit hosszútávú teljesítménynövekedéssel kombinál. A GUNMAR szemüvegek kétségkívül különleges termékek és gyorsan megtérülő befektetésnek számítanak a megnövekedett produktivitásnak köszönhetően, ami a munka világára vetítve nagyobb bevételt jelent, a játékok világában pedig nagyobb pontszámokat és könnyebb győzelmet.
Műszaki adatok:
Főbb jellemzők:
Ideális irodai munkához
Igen részletes, élesebb és tisztább képet biztosít
Növeli a szem állóképességét
A tükröződésgátló bevonat csökkenti a csillogást és a képzajt
Csökkenti a szem fáradtságát és az általános fáradtságot
Növeli a kontrasztot a jobb vizuális észlelés érdekében
Csökkenti a reakcióidőt
Szín:
Lencse: borostyán
Keret: higany

Paraméterek

Használat

Használat Irodai

Szemüveg stílusa

Stílus Modern

Méret

Orr 18 mm
Állvány láb 130 mm
Üveg 29,5 mm

Szín

Lencse színe Borostyán
Kód:  JD610x
Termékszám:  G0005-C011Z

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20