Oldal frissítése

GUNNAR Office Collection Phenom Olvasószemüveg, grafitszürke

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

GUNNAR Office Collection Phenom Olvasószemüveg, grafitszürke

A GUNNAR cég olyan fejlett technológiát használ szemüvegeinél, hogy a számítógéppel dolgozó felhasználók munkáját teljes mértékben megkönnyítsék. A borostyánsárga színű lencsék nagyban javítják a kontrasztot, kiemelve a számítógép monitorján a részleteket és a vizualitást. Miközben minimalizálja a nem kívánt tükröződést, a lencse elncsomja a színskála legszélsőségesebb részeit is. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönheten csökkenti a szem általános fáradtságát az LCD kijelző használata közben. Ezt a szemüveget nemcsak a szenvedélyes játékosok fogják nagyra értékelni, hanem azok is, akik napi rendszerességgel dolgoznak számítógépen.
A GUNNAR szemüvegek legfőbb előnye a fejlett i-AMP technológia, amely azért jött létre, hogy intenzíven kutassa az emberi szem mint optikai rendszer és a digitális eszközök kölcsönhatását. Az eredmények alapján egy egyedi lencseanyagot kombináltak fejlett geometriával és felső felületi rétegekkel. A szemüvegnek köszönyhetően már rövid idejű használat után is sokkal produktívabb lesz, miközben kevésbé érzi majd magát fáradékonynak.
A GUNNAR Office Collection Phenom szemüvege könnyű, elegáns megjelenésű, a legapróbb részletekig. A keret alumínium és magnézium ötvözetből készült, és ennek a könnyűfém kombinációnak a létrehozásával optimális optikai stabilitást értek el. Az állítható orrpárnák és a hajlított szárak révén tökéletesen a helyén marad. A szárakban lévő rejtett rugók ergonomikusan hajlanak, így tökéletesen illeszkednek a fej formájához. Ívelt végeik puha, hőre lágyuló gumik, amelyek kissé közelebb helyezkednek el, így biztosítva a szemüvegek helyes illeszkedését, csúszás nélkül. A könnyű szerkezet és a megfelelő egyensúly garantálja a kényelmes és hossú távú viselést.
Műszaki paraméterek:
Jellemzők:
Ideális irodai munkához
Nagyon részletes, élesebb és tisztább képet ad
Javítja a kontrasztot a jobb vizualitás érdekében
Az antireflexiós bevonat csökkenti a tükröződést és a képzajt
A szem nem fárad el
Növeli az állóképességet
Szín:
Lencse: borostyánsárga
Keret: grafitszürke

Paraméterek

Használat

Használat Irodai

Szemüveg stílusa

Stílus Modern

Méret

Orr 19 mm
Állvány láb 132 mm
Üveg 28 mm

Szín

Lencse színe Borostyán
Kód:  JD610t4
Termékszám:  ST002-C012
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20