Oldal frissítése

GUNNAR Office Collection Intercept Smoke

4,5 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GUNNAR Office Collection Intercept Smoke

A GUNNAR szemüveg különféle fejlett technológiákat használ, hogy javítsa a felhasználók számítógéppel való munkáját. Az enyhén színezett üvege jelentősen növeli a kontrasztot, hangsúlyozza a részleteket és a vizuális érzékelést mindenki esetében, aki a számítógéppel dolgozik. Emellett minimálisra csökkenti a nem kívánt tükröződést a kijelzőn, és elnyomja a színskála legkeményebb részeit is. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően minimalizálja a szem fáradtságát és az általános fáradtságot is az LCD kijelző figyelése közben, és javítja a válaszreakciót, amit nem csak a szenvedélyes játékosok fognak értékelni, de azok a felhasználók is, akik napi szinten dolgoznak a számítógéppel.
A GUNNAR szemüveg fő előnye az i-AMP fejlett technológia, amely az emberi optikai rendszer és a digitális eszközökkel való interakciójának intenzív vizsgálatakor jött létre. Az vizsgálat során kapott információk alapján a lencse egyedi anyagát fejlett geometriával és csúcsminőségű felszíni rétegekkel kombinálták. A szemüvegbe való befektetés megtérül a rövidebb ideig tartó, magasabb produktivitásban és a csökkentett fáradékonyságban.

Paraméterek

Használat

Használat Irodai

Szemüveg stílusa

Stílus Modern

Szín

Lencse színe Borostyán
Kód:  JD611f1i
Termékszám:  INT-06701

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05