Oldal frissítése

GUNNAR Office Collection Intercept Colors, tűzpiros

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GUNNAR Office Collection Intercept Colors, tűzpiros

A GUNNAR szemüvegek olyan fejlett technológiákat alkalmaznak, amelyek könnyebbé teszik viselőjük számára a számítógéppel való munkát. Kissé színezett üvegeik nagyban megnövelik a kontrasztot, kiemelik a részleteket és javítják a vizuális érzékelést mindazok számára, akik számítógépet használnak munkájuk során. Ugyanakkor, minimalizálják a kijelző visszatükröződését, valamint a színspektrum legerősebb részeit is enyhítik. Köszönhetően ezeknek a tulajdonságoknak, a szemüveg csökkenti a szem és az általános fáradtságot is, LCD képernyő használata közben és javítja a reakcióidőt, amelyet nem csak a számítógépes játékok mesterei fognak értékelni, hanem azok is, akik napi szinten számítógépekkel dolgoznak.
A GUNNAR szemüveg fő előnye a fejlett i-AMP technológia, amelyet az emberi látási rendszeren és az annak digitális eszközökkel való kölcsönhatásán végzett, intenzív kutatásnak köszönhetően fejlesztettek ki. A felfedezések alapján egy egyedi, fejlett geometriai lencse anyaga és felületi rétegek lettek kombinálva. A kombinációnak köszönhetően rövid idő alatt nagyobb hatékonysággal és kevesebb fáradtsággal tudsz dolgozni.

Paraméterek

Használat

Használat Egyéb

Szemüveg stílusa

Stílus Klasszikus

Méret

Orr 18 mm
Állvány láb 132 mm
Üveg 41 mm

Szín

Lencse színe Sárga
Kód:  JD611f1b
Termékszám:  INT-06501

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05