Oldal frissítése

GUNNAR Office Collection Intercept Colors, Ink

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GUNNAR Office Collection Intercept Colors, Ink

GUNNAR szemüveg kihasználni mind a fejlett technológia, hogy javítsák az alkalmazás a felhasználók munkáját a számítógéppel. Az enyhén színezett üveg jelentősen növeli szemben hangsúlyozzák részletek és vizuális mindenki, aki dolgozik a számítógépek. Zároveň minimalizují nežádoucí lesknutí displeje a tlumí nejtvrdší části barevného spektra. Köszönhetően mindezen funkciókat minimalizálja a szem a fáradtság és az általános, miközben nézi az LCD kijelzők és a jobb válasz, amelyet nagyra nem csak szenvedélyes játékosok, hanem az emberek, akik dolgozni a számítógép napi rendszerességgel.
A fő előnye GUNNAR szemüveg egy fejlett technológia, i-AMP, amely azért jött létre intenzív kutatás az emberi optikai rendszer és kölcsönhatása digitális eszközök. Az eredmények alapján, egy egyedi lencse anyaga kombinált fejlett geometria és felső felületi rétegek. Az akvizíció vissza Önnek idején rövid használat nagyobb termelékenység, kevesebb fáradtság egyszerre.

Paraméterek

Használat

Használat Irodai

Szemüveg stílusa

Stílus Modern

Szín

Lencse színe Borostyán
Kód:  JD611f1e
Termékszám:  INT-06201

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05