Oldal frissítése

GUNNAR Office Collection Infinite - onyx/borostyán színben

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

GUNNAR Office Collection Infinite - onyx/borostyán színben

A GUNNAR Office Collection szemüvegek a legújabb technológiákat használják; azok számára készült, akiknek a munkájuk során huzamosabb ideig számítógép előtt kell ülniük. A színezett lencséjű szemüveg fokozza a kontrasztot, kihangsúlyozza a részleteket, segíti a dolgozó munkáját a számítógép kezelésében. Emellet pedig csökkenti a monitor tükröződését is, ill. a színskála egy részét tompítja. A kiváló tulajdonságoknak köszönhetően csökkenti a szem fáradtságát, huzamosabb ideig tartó számítógépes munka után, amely nem csak irodai munkásoknak kedvező, hanem a játékosok számára is.

A GUNNAR Office Collection Infinite főbb jellemzői

  • Univerzális szemüveg, amely csökkenti a szem fáradtságát
  • Könnyű, kiegyensúlyozott tervezés
  • i-AMP technológia
  • Kiválóan ergonomikus
  • Kiváló ár/teljesítmény arány

Kimagasló i-AMP technológia

A GUNNAR szemüvegek fő előnye az i-AMP technológia, amely a 'digitális eszközök kölcsönhatása az ember "optikai rendszerére"' név alatt futó kutatás eredményeként született. A kutatás végeredményeként jött létre az i-AMP technológia, amely egy egyedi lencséből, egyedi anyagból és egy fejlett geometriából, ill. speciális rétegek együtteséből jött létre. A végeredmény, egy olyan speciális lencse amelynek használatával nagyobb produktivitás érhető el, csökkentett szem fáradtsággal.

Paraméterek

Használat

Használat Irodai

Szemüveg stílusa

Stílus Elegant

Méret

Orr 23 mm
Állvány láb 51 mm

Szín

Lencse színe Borostyán
Kód:  JD611f1
Termékszám:  INF-00101

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20