Oldal frissítése

GUNNAR Gaming Collection SteelSeries terjedelem, ónix / szén

4,9 24 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GUNNAR Gaming Collection SteelSeries terjedelem, ónix / szén

GUNNAR szemüveg kihasználni mind a fejlett technológia, hogy javítsák az alkalmazás a felhasználók munkáját a számítógéppel, és így a játékosok egy nagyon szükséges pontossággal. Az borostyánszínű üveg jelentősen növeli szemben hangsúlyozzák részletek és vizuális mindenki, aki dolgozik a számítógépek. Miközben minimálisra csökkenti a nem kívánt tükröződést kijelző és visszafogja a legnehezebb része a színskála.Köszönhetően mindezen funkciókat minimalizálja a szem a fáradtság és az általános, miközben nézi az LCD kijelzők és a jobb válasz, amelyet nagyra nem csak szenvedélyes játékosok, hanem az emberek, akik dolgozni a számítógép napi rendszerességgel.
A fő előnye GUNNAR szemüveg egy fejlett technológia, i-AMP, amely azért jött létre intenzív kutatás az emberi optikai rendszer és kölcsönhatása digitális eszközök. Az eredmények alapján, egy egyedi lencse anyaga kombinált fejlett geometria és felső felületi rétegek. Az akvizíció vissza Önnek idején rövid használat nagyobb termelékenység, kevesebb fáradtság egyszerre.
GUNNAR Gaming gyűjtőkörű könnyű, sokoldalú játékos, egyedi stílusú szemüveg hangolt a legapróbb részletekben.Keretek alumínium ötvözetből készült és a magnézium erős és könnyűfém ötvözetek létrehozásával az optimális optikai stabilitását.Köszönhetően egy állítható szilikon orr-rész ívelt lábai korlátozások és birtokolja tökéletesen a helyén.A lekerekített végekkel a lábak ergonomikusan hajlított, így tökéletesen alkalmazkodik a fejetek alakját. Ezek nagyon vékony, hogy eloszlassa a fülhallgatót, és lehetővé teszi a kényelmes szemüveget viselt, és a fejhallgató egyszerre. Lehká konstrukce a správné vyvážení zaručují pohodlí i při dlouhodobém nošení.
Műszaki adatok:
Jellemzők:Ideális PC-s játékokigen részletes, élesebb és tisztább képekjavítja a kontrasztot, a jobb vizuális észleléstükröződésmentesítő bevonat csökkenti a tükröződést és a képzajtcsökkenti a szem a fáradtság és az általános fáradtságnöveli az állóképességet szemészeti
Színek:
Objektív: Amber
Hoops: onyx / szén
 

Paraméterek

Szín

Lencse színe Borostyán

Szemüveg stílusa

Stílus Modern

Használat

Használat Gaming
Kód:  JD610
Termékszám:  SCO-04301
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10