Oldal frissítése

GUNNAR Gaming Collection RPG designed by Razer, onyx/yellow

4,5 38 értékelés
32 690 Ft

GUNNAR Gaming Collection RPG designed by Razer, onyx/yellow

A GUNNAR szemüvegek számos fejlett technológiát bevetnek, hogy a számítógép használóknak és játékosoknak egyaránt biztosítsa a szükséges pontosságot. Borostyán színű lencséi nagy mértékben javítják a kontrasztot, kiemelve ezzel a részleteket mindazok számára akik számítógépen dolgoznak. Ezzel egyidőben minimalizálják a ragyogást és tompítják a színskála legmegterhelőbb színeit. Mindezen tulajdonságainak köszönhetően a szemüveg minimalizálja a szem fáradását LCD kijelzök használata során, valamint javítja a teljesítményt, amely nem csak a játékosonak, hanem a számítógépet minden nap használóknak is örömére szolgál majd.

Csúcstechnológia

A GUNNAR szemüvegek legfőbb előnye a fejlett i-AMP technológiában rejlik, melyet az emberi látó rendszer és annak a digitális eszközökkel való együttműködésének tanulmányozásával fejlesztettek. Az így szerzett tapasztalatoknak hála az egyedi lencsék speciális anyagok, különleges geometria és kiváló minőségű bevonatok kombinációjából készültek. Használatuk gyorsan megtérül köszönhetően a nagyobb produktivitásnak és a szem kisebb fáradásának.

Legfontosabb jellemzői

  • Univerzális szemüveg, mely csökkenti a szem a fáradását
  • Nagyon könnyű és kiegyensúlyozott tervezés
  • Fejlett i-AMP technológia
  • Kiváló ergonómia
  • Remek ár / érték arány

Maximális megkönnyebbülés és a kényelem

A Razer által tervezett GUNNAR Gaming Collection Cerberus rendkívül könnyű, sokoldalú és egyedi gamer szemüveg, mely a legapróbb részletekre hangolva készült. Az keret alumínium és magnézium erős és könnyű ötvözetéből készült az optimális optikai stabilitás érdekében. Az állítható szilikon orrtámaszoknak és hajlított szárának köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármely fejformához. Nagyon vékony, így nem zavarja fülhallgató együttes viselete során sem, így egyszerre is használhatja őket. A könnyű kivitel és tökéletes kiegyensúlyozottság kényelmes viseletet garantál még hosszú használat során is.

Paraméterek

Használat

Használat Gaming

Szemüveg stílusa

Stílus Modern

Fajta

Fajta Számítógéphez
Szemüvegkeret formája Négyszögletes
Szemüvegkeret anyaga Fém

Rendeltetés

Típus Uniszex
Típus Gamer

UV-védelem

UV-szűrés UV400

Napszűrő / sötétítő

Napszűrő / sötétítő Napszűrő nélkül

Szín

Keret színe Fekete, Zöld
Lencse színe Borostyán

Üveg tulajdonságai

Üveg tulajdonságai Karcvédelem, Íves forma, Szemfáradtság csökkentő, Kontraszt növelés

Dioptria

Dioptria 0,2

Csomag tartalma

Csomag tartalma Törlőkendő, Puha tok

Méretek

Szemüveg szélessége 14,1 cm
Orrtámasz hossza 12 cm

Keret

Keret tulajdonságai Íves forma, Karcálló
Kód:  JD610m3a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RZR-30001/BUN-00018

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05