Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom - fényes ónix

4,4 25 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GUNNAR Gaming Collection MLG Phantom - fényes ónix

A GUNNAR szemüvegek olyan fejlett technológia felhasználásával készülnek, amik megkönnyítik a számítógépes felhasználók munkáját. A szemüveg átlátszó üvege erőteljesen növeli a kontrasztot, kiemeli a részleteket, és a számítógépen dolgozók vizuális érzékelését. Egyúttal minimalizálja a monitor nemkívánatos csillogását, és tompítja a színskála legkeményebb részeit. Az előbb leírt tulajdonságainak köszönhetően a szemüveg használata minimalizálja a monitor nézése közben az általános fáradtságérzetet, és a szem fáradékonyságát is. A reakcióképesség is javul, amit nem csak a szenvedélyes számítógépes játékosok, de azok is tudnak értékelni, akik napi szinten számítógépen végzik a munkájukat.

A GUNNAR szemüvegek legfőbb előnye a fejlett i-AMP technológia alkalmazása, ami a szem optikai rendszerének, és a digitális berendezések kölcsönhatásának intenzív tanulmányozásából született. Az így szerzett ismeretek birtokában hozták létre az egyedülálló anyagból készült, fejlett geometriával és kiváló felületi bevonattal rendelkező lencséket. A szemüveg használata rövid időn belül érezteti jótékony hatását: az ember kevésbé fárad el, miközben megnő a teljesítőképessége.

A GUNNAR Office Collection Vinyl egy könnyű, kompakt szemüveg kultikus formával és modern vonalvezetéssel. A szemüveg alumínium és magnézium ötvözetéből készült szárának vége gumibevonatú, így gyakori használat mellett sem megy tönkre. Az állítható orrtámnak, és az ívelt szemüvegszáraknak köszönhetően a szemüveg stabilan megmarad a helyén. A szemüvegszárak ergonomikusan hajlanak, így tökéletesen illeszkednek a szemüveg viselőjének fejformájához. Könnyű konstrukciójának és stabilitásának köszönhetően kényelmesen hordható hosszú időn keresztül is.


Termékleírás:
Tulajdonságok:
ideális számítógépes játékok játszásához
nagyon részletes, élesebb és tisztább kép
a jobb képérzékelés érdekében növeli a kontrasztot
a tükröződésmentesítő bevonat csökkenti a tükröződést és a képzajt
csökkenti az általános fáradtságérzetet és a szem fáradékonyságát is
növeli a szem állóképességét
Színek:
Lencse: borostyán
Keret: ónix

Paraméterek

Használat

Használat Gaming

Szemüveg stílusa

Stílus Modern

Szín

Lencse színe Borostyán
Kód:  JD610f4
Termékszám:  PHA-00101Z

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10