Oldal frissítése

GUNNAR Gaming Collection Cerberus designed by Razer, onix-sárga

2,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GUNNAR Gaming Collection Cerberus designed by Razer, onix-sárga

A GUNNAR szemüveg modern technológia révén segíti viselőjének számítógépes munkáját, vagy a játékhoz szükséges nagymértékű pontosságot. A borostyán színű üveg a számítógép előtt viselője számára kiemeli a kontrasztot és a részleteket, valamint növeli a vizuális észlelést. Ugyanakkor csökkenti a kijelző tükröződését, és visszafogja a színspektrum erősebb színeit. Ennek köszönhetően a szem és a szemüveg viselője kevésbé fárad el az LCD monitor előtt, és még a reakcióidő is nő, ezt nem csak az elkötelezett játékosok fogadják majd örömmel, hanem azok is, akik napi szinten dolgoznak a számítógép előtt.

Csúcstechnológia

A GUNNAR szemüveg legfontosabb tulajdonsága az i-AMP technológia, amely az emberi szem és látás területén végzett intenzív kutatások eredményeképpen jött létre. A kutatási eredmények alapján készült egyedi lencse anyaga a fejlett geometriát kombinálja a csúcsminőségű felső réteggel. Ezek révén nagyobb teljesítményt nyújthatsz munka közben, és ugyanakkor kevésbé is fogsz elfáradni.

Legfontosabb tulajdonságai

  • Univerzális szemüveg, amely csökkenti a szem fáradtságát
  • Nagyon könnyű és kiegyensúlyozott kivitel
  • Modern i-AMP  technológia
  • Kiváló ergonómia
  • Kiváló ár/teljesítmény arány

Maximális nyugalom és kényelem

A GUNNAR Gaming Collection Cerberus designed by Razer szermüveg egyedülállóan könnyű, sokoldalú, egyedi stílusú gamer szemüveg, amelyet a legapróbb részletekre hangoltak. Az alumínium és magnézium ötvözetből készült erős keret megfelelő stabilitást biztosít optikai szempontból is. Az állítható szilikon orrnyereg és a hajlított szemüvegszár garantálja a tökéletes illeszkedést. A szárak vége ergonomikusan hajlított, így tökéletesen felveszi a fejed formáját. Olyan vékony, hogy a fejhallgató használata közben sem fog zavarni. A könnyű felépítés és a megfelelő egyensúly garantálja azt, hogy a szemüveg viselése hosszú távon is kényelmes.

Paraméterek

Használat

Használat Gaming

Szemüveg stílusa

Stílus Modern

Méret

Orr 18 mm

Szín

Lencse színe Borostyán
Kód:  JD610m3b
Termékszám:  RZR-30003

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20