Oldal frissítése

GUNNAR Cypher Onyx

Kiegészítők a termékhez

GUNNAR Cypher Onyx

A szem fáradtsága, a bőrpír és a folyamatos fejfájás egy olyan dolog, amit sokan tapasztalnak a huzamosabb ideig tartó számítógépen való dolgozást követően. A huzamosabb ideig tartó számítógépes munka csökkenti a hatákonyságot és a teljesítményt, a GUNNAR éppen ezért fejlesztette ki a speciális szemüvegeit, pl. a Cypher Onyx-t, ezek a szemüvegek megelőzik a számítógépes munkával járó szem fáradtságot, és az azzal járó kellemetlenségeket. Legyen szó játékosokról, vagy számítógépen dolgozó emberekről, a GUNNAR szemüvegei enyhítik a szem fáradtságát, amelynek köszönhetően hatákonyabb teljesítmény érhető el a munka, vagy játék során.

Legfontosabb jellemzők

  • Szemüveg, azok számára akiknek számítógépen kell dolgozniuk
  • az i-AMP lencse technológia csökkenti a szem fáradtságát
  • A kerekített lencse biztosítja a szemek körüli szabad légmozgást
  • A DIAMIX anyagnak köszönhetően a lencse tiszta képet ad
  • A Borostyán szín növeli a kontrasztot, kiemeli a részleteket, és világosabbá teszi a színeket
  • A szemüveg úgy lett tervezve, hogy mindenkire tökéletesen illeszkedjen
  • A keret végei enyhén kerekítettek, így alkalmazkodik a fej alakjához és nem esik le
  • A keret tartós, de könnyű

Csökkenti a szem fáradtságát, növeli a teljesítményt

A szemüveg titka a borostyán színű lencsében rejlik, a lencse fokozza a kontrasztot, kiemeli a részleteket, ill. világosabbá teszi a színeket, mindeközben csökkenti a képernyő tükröződését is. A lencse speciális DIAMIX anyagból készült, amely tiszta, éles képet biztosít. Azonban mindez nem elegendő a szem fáradtságának csökkentésére, éppen ezért a gyártó az i-AMP technológiát alkalmazza. A gyártási technika egy része a lencsék lekerekítése, amelynek köszönhetően a szem körül garantált a szabad légmozgás, így az nem szárad ki. A szem fáradtság csökkenése együtt jár a teljesítmény és hatékonyság megnövekedésével is, így a szemüveg elengedhetetlen azok számára, akik játékosok, vagy számítógépen dolgoznak.

Mindenki számára tökéletesen illeszkedik

A kézzel készített acetát keret tovább szépíti az elegáns Cypher Onyx szemüvegeket. A design miatt szinte mindenki számára tökéletes illeszkedést biztosít. Emellett az orr rész szilikonból készült, a keret végei enyhén kerekítettek, így a legtöbb fej formára tökéletesen illeszkedik, és alkalmazkodik is, és ami a legfontosabb - nem esik le. A szemüveg kerete vékony, így a fülhallgató kábeleivel sem lesz gond, a lencsék ellenállóak, de mindeközben könnyűek és kiegyensúlyozottak, így egy idő után észre sem veszed hogy rajtad van.

Paraméterek

Használat

Használat Irodai

Szemüveg stílusa

Stílus Klasszikus

Szín

Lencse színe Borostyán
Kód:  JD611t1
Termékszám:  CYP-00101

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10