Oldal frissítése

GUESS W0848L1

Kiegészítők a termékhez

GUESS W0848L1

Olyan elegáns kiegészítőt keres, mellyel mindig időben lehet, és még jól is áll Önnek? Ez a csodálatos Guess karóra nemcsak kivételes alkalmakkor lesz csuklója dísze, de még a hétköznapokban is segítségére lesz. Az óra kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, és Swarovski kristályok díszítik. A római számokat ezüst pontok ékesítik, ezen felül pedig egy dátumjelző funkció is megtalálható az órán. Mindezeket egy karcálló kristályüveg védi. A rozsdamentes acél szíj oldalra billenő csattal védelmet biztosít a mechanikai és kémiai károsodással szemben.

Az óra egy megbízható Quartz elemmel működik. Az 5 ATM –es vízálló órák ellenállnak a víznek és megakadályozzák a víz az óra belsejébe való szivárgását. Például zuhanyzásnál, és vízi sportok végzésekor is nyugodtan viselheti.

 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO10181
Termékszám:  91661463570
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10