Oldal frissítése

GUESS Night EdT

4,7 27 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GUESS Night EdT

A Guess Night Eau de Toilette egy friss és élénkítő illat férfiaknak. A titokzatos éjszaka jegyét viselő illat tele van bizalommal, szenvedéllyel, pikánssággal, de eleganciával és az érzékiséggel is. Biztosan minden modern férfi remek kiegészítője lesz. Az illat alkalmazása után egyetlen férfit sem lehet figyelmen kívül hagyni. A nehezebb jegyekkel kombinált modern, friss illat egy New York-i nightclub folyamatosan világító fényeinek visszaverődését ábrázolja. A parfümöt 2031-ban vezették be a piacra, és azonnal rajongókat szerzett.
A grépfrút édes-keserű illata finoman keveredik a fűszeres bors és a gyanta eredeti  illatával. A muskátli erős illatát a vetiver és a cédrus illata egészíti ki. Az érzéki vanília összekeveredik a pacsulival, és az egész kompozíciót a labdanum (balzsamos szuhar) fejezi be. A tökéletesen összehangolt illatok egy Eau de Toilette-t hoznak létre, amely egyetlen nőt sem hagy közömbösen. Az egyedülálló illat a férfi jelenlétével együtt, aki viseli, egy afrodiziákum, amely megkönnyíti az utadat álmaid asszonyához. Borítsd be magadat egy illattal, amely elbűvöli a nőket!
Összetétel:
Fejjegy: grépfrút, bors, kanárifa gyanta
Szívjegy: vetiver, cédrus, muskátli
Alapjegy: vanília, labdanum (balzsamos szuhar), pacsuli
Térfogat:
100 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Fás
Illatösszetevők Cédrus, Levendula, Bors
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFH383nad
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10