Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Guess Liquid Glitter Degrade Blue mobiltelefontok

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Guess Liquid Glitter Degrade Blue mobiltelefontok

Szeretné megóvni mobiltelefonját, ugyanakkor szeretne eredeti és stílusos külsőt adni neki? Ez a luxus kivitelű Guess védőtok biztosan mindenki tetszését elnyeri. A tok belesejében színes csillámpor van, ami telefonja mozgásával együtt áramlik. A hátlapi védőtok természetesen megvédi telefonját a karcolásoktól, a szennyeződésektől, valamint enyhíti az esetleges leesés okozta károkat. A tok a telefon hátulját és oldalát védi, kivágásait pedig a készülékhez igazították, ezáltal könnyedén hozzáférhet minden vezérlőgombhoz és csatlakozóhoz.

Legfontosabb jellemzői

  • Guess hátlapi védőtok iPhone mobiltelefonhoz
  • A telefon hátulját és oldalait védi
  • Véd a karcolásoktól, szennyeződéstől és a telefon leesése miatti sérülésektől
  • Rendkívül eredeti homokóra-hatás
  • Tarka csillogás a tok belsejében
 
Kód:  GUE0283
Termékszám:  3700740398210
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15