Oldal frissítése

Gubanc TANGLE TEEZER Salon Elite Winter Berry

4,8 17 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Gubanc TANGLE TEEZER Salon Elite Winter Berry

Szereti a fejmasszázst és azt a szolgáltatást, amelyet a fodrásza biztosít, de túl drágának ítéli meg? Ha erre igen a válasza akkor Önnek a Tangle Teezer a legjobb választás! Ezt a különleges fésűt úgy tervezték meg, hogy maximális kövesse a fej vonalát, így kellemes masszázst biztosít, de ezzel egyidőben fájdalommentes fésülködést garantál a haj regenerálásával a hajszálak gyökereitől egészen a hajvégekig. 

A Tangle Teezer hajkefék rendkívül kifinomultak és az utolsó részletig tökéletesítettek, professzionális kialakítása révén messze túlszárnyal minden más hajkefét. A sörtéi különleges módon helyezkednek el a kefén, ennek köszönhetően pedig képesek a megfésült felülethez alkalmazkodva elhajolni. Így a fésülködés nem okoz fájdalmat, és olyan élvezetes, hogy soha nem akar majd mást csinálni! Végre kellemes érzés lesz majd a hajápolás! Értékelni fogja a fésű helytakarékos méreteit és a bájos vörös-bíbor design-ját is. A kefe könnyen belefér bármely kézitáskába, így mindig kéznél lehet. Teljesen ideális utazásokhoz. 

A legtöbb nő nem veszi észre, hogy a nem megfelelő hajkefe használatának eredményeként a hajhúzás és a hajkitépés károsítja a haj védelmét. A haj ezért gyengébb, vékonyabb és elveszíti fényét, volumenét, nem is beszélve a csúnya töredezett hajvégekről. Ha ezek a problémák Önt is érintik, most már megvan a lehetősége, hogy változtasson rajta! Hajmosás után bátran kifésülheti a haját a Tangle Teezer kefe segítséégével. A kefe rendszeres használatával jelentős minőségi változás áll majd be a haja szerkezetében. Most, hogy már ismeri ezt az egyszerű és gyors megoldást, ne habozzon a vásárlással!

Színek:
Vöröses lila

Kód:  KSPO316
Termékszám:  5060173370220

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05