Oldal frissítése

GRUNDIG SonoClock 600

3,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GRUNDIG SonoClock 600

Indítsa el a napot kellemes ébredéssel minden reggel, ébredjen kedvenc rádióállomására, vagy egy hangjelzésre. A GRUNDIG SonoClock egy kompakt ébresztőóra FM vevővel és egyszerűen állítható PLL tunerrel. Elmenthető akár 10 beállított állomás. Az ébresztőóra frekvenciaellenőrzővel és automatikus hangolóval van felszerelve.
Az időt tisztán láthatja a kijelzőn, amely a fényereje állítható és nagy, 15 mm-es LED számjegyeket tartalmaz. Ha szeret tovább aludni, akkor biztosan értékelni fogja a SLEEP funkciót, amely beállítható akár 120 percre. Az ébresztőóra nagy előnye a programozható szundi funkció, amely 9 percenként újra jelez.
Az intelligens ébresztőóra egy tartalék tápegységet tartalmaz, amely hirtelen áramszünet során nagyon hasznos. Bármilyen körülmények között időben ébreszteni fog.

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Előre beállítható csatornák száma 10 ×

Méret & súly

Szélesség 186 mm
Magasság 43 mm
Mélység 127 mm
Tömeg 0,32 kg
Kód:  GA571b
Termékszám:  SonoClock 600

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15