Oldal frissítése

GRUNDIG Music 60 Fehér

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GRUNDIG Music 60 Fehér

Praktikus társ azok számára, akik kedvenc rádióadójuk nélkül egy percet sem tudnak elképzelni. A GRUNDIG Music 60 zsebrádió lehetővé teszi, hogy az Ön által kedvelt modern zenei adókat és érdekes műsorokat bárhol figyelemmel kísérhesse. Bármikor belemerülhet a tiszta hangzású adásba, köszönhetően frekvencia ellenőrző technológiának és az automatikus frekvenciahangolónak. A tiszta hangszín a Tone Contron technológiának köszönhető. A hangminőség javítása érdekében a harmadik funkció az ún. Loudness, mely lehetővé teszi a megfelelő hangzást még alacsony hangerővel is.

A beépített hangszóró persze megbirkózik a nagyobb hangerővel is. Nem hiányozhat az eszközről a sztereó fülhallgató bemenet sem. A teleszkópos antenna biztosítja a megfelelő erősségű jelet, de visszahúzhatósága miatt a rádió kicsi, kompakt marad. A készüléket természetesen nem csak elektromos hálózatról, hanem elemekkel is működtetheti.

Műszaki adatok:

Típus:
zsebrádió

Frekvencia:
FM automatikus frekvenciahangoló

Tulajdonságok:
frekvencia ellenőrzés
Tone Control hangszín reguláció
Loudness

Hangszóró:
beépített

Antenna:
teleszkópos

Csatlakozás:
fülhallgató

Energiaellátás:
elem vagy hálózati áram

Méret:
250 x 140 x 70 mm

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 250 mm
Magasság 140 mm
Mélység 70 mm
Tömeg 0,8 kg
Kód:  GA562d6
Termékszám:  Music 60 bílá

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20