Oldal frissítése

GRUNDIG Music 60 Brown

4,8 27 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GRUNDIG Music 60 Brown

Praktikus társ azoknak, akik egyetlen percet sem tudnak elképzelni rádió nélkül. A GRUNDIG Music 60 zsebrádió lehetőséget kínál arra, hogy szabadidődet modern zenékkel és izgalmas műsorokkal töltsd, bárhol is jársz. Az automatikus frekvenciavezérlésnek köszönhetően bármikor bármit elhoz, amit csak szeretnél. A hangok tisztaságáért a modern Tone Control technológia felel.
A Loudness segít, hogy még csendesebb rádióhallgatás közben is javítsa a hangerő dinamikáját. A beépített hangszóróknak köszönhetően még hangosabb lehet rádiónk, ha szeretnénk. Sztereó fejhallgató kimenetet tartalmaz. A teleszkópos antenna biztosítja a megfelelő vételt és megtartja a rádió kompakt méretét is. Természetesen nemcsak hálózati csatlakozással, hanem elemmel is működtethető.
Műszaki adatok:

Típus:
Zsebrádió

Frekvencia:
FM automatikus hangolás

Tulajdonságok:
Frekvenciaszabályozás
Hangbeállítások, hangszínszabályzó
Hangerő dinamikus növelése

Hangszóró:
Beépített

Antenna:
Teleszkópos

Felület:
Fejhallgató kimenet

Tápegység:
Akkumulátor vagy hálózati

Méretek:
250 x 140 x 70 mm

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 250 mm
Magasság 140 mm
Mélység 70 mm
Tömeg 0,8 kg
Kód:  GA562d1
Termékszám:  MUSIC 60 Brown

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20