Oldal frissítése

GREEN PHARMACY Gel for intimate hygiene soothing Sage and Allantoin 370 ml

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GREEN PHARMACY Gel for intimate hygiene soothing Sage and Allantoin 370 ml

Nyugtató gél az intim higiéniához. A GREEN PHARMACY zsálya és allantoin gyógynövény-kivonatok felhasználásával készült, ugyanakkor nem tartalmaz parabéneket, színezékeket és szappant, pH-ja megegyezik az intim testrészek pH-jával, így védi őket az irritációtól. Mindennapi használatra tervezték, gyengéd gondoskodást biztosít, a kényelem és a frissesség érzetével ajándékoz meg, miközben tisztít és hidratál. A zsálya kivonat gyulladásgátló hatással rendelkezik, míg az allantoin a nyálkahártya kisebb sérüléseit gyógyítja. Ebben az intim higiéniai gélben mindent összegyűjtöttek, amit az anyatermészet kínál.

A GREEN PHARMACY Intim mosakodó gél nyugtató zsálya és allantoin kivonattal legfőbb jellemzői

  • GREEN PHARMACY Intim mosakodó gél nyugtató hatású zsálya és allantoin kivonattal 
  • Parabének, festékek és szappanok nélkül
  • Tartalmaz bölcs kivonatot és allantoint
  • A természetes pH védi az irritációt
  • Mindennapi használatra tervezték

Használat:
Tiszta kézzel 1-3 ml gélt használjunk, hígítsuk vízzel, majd mossuk meg vele az intim részeket, és alaposan öblítsük le folyó vízzel.
Összetétel:
Aqua, nátrium-laureth-szulfát, nátrium-klorid, Sally Officinalis levélkivonat, kókusz-glükozid, gliceril-oleát, PEG-4 repceseedamid, allantoin, pantenol, citromsav, PEG-7, gliceril-kookát, polikvaternium-7, Cocamidopropyl Betain, dinátrium-EDTA, parfüm, benzil-alkohol, metil-klór-izotiazolinon, metil-izotiazolinon, Limonén, butil-fenil-metil-propionális.

Összetétel

Víz, Nátrium-lauril-szulfát, Nátrium-klorid, Cocamidopropyl Betaine, Salvia Officinalis levélkivonat, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Allantoin, Panthenol, Polyquaternium-7, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-4 repceolaj-amid, Tokoferol-glikol, Dinátrium EDTA, parfüm, hidrogénezett pálma-glicerid-citrát, nátrium-benzoát, benzil-alkohol, ethylhexylglycerin, fenoxietanol, trietilénglikol, Oktodecil-DI-butil-4-hidroxi-hidrocinnamát, methylchloroisothiazolinone, metilizotiazolinon, metilizotiazolinon

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny

Űrtartalom

Űrtartalom 370 ml

Típus

Típus Női

Tulajdonságok

Hatás Védő, Regeneráló
Specifikáció Natúr

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Darabszám

Darabszám 1 db
Kód:  SG369
Termékszám:  5904567050537

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10