Oldal frissítése

Gravastar Venus, zöld

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gravastar Venus, zöld

Gravastar Venus zöld Bluetooth hangszóró


A Gravastar Venus Bluetooth hangszóróval a következő szintre emelheted a zenehallgatás és a buli hangulatát. A hangszóró első pillantásra lenyűgöz zöld színű, a világűrre emlékeztető egyedülálló megjelenésével. Ennek hangulatát tökéletesen egészíti ki a 6 színárnyalatban elérhető RGB háttérvilágítás. A szélessávú hangszóró erőteljes és tiszta hangzást biztosít, alacsony tömegének hála használhatod a készüléket otthon és útközben egyaránt. Precíz feldolgozásával és vízálló kialakításával a Gravastar Venus Bluetooth hangszórót aggodalmak nélkül használhatod például a fürdőszobában vagy a medence mellett.

Gravastar Venus

Fényhatások 6 színben

A Gravastar Venus Bluetooth hangszóró 6 színárnyalatban elérhető RGB háttérvilágítással érkezik, amely garantáltan feldob minden bulit. Választhatsz a pink, kék, sötétzöld, mentazöld és lila színekből. A Gravastar Venus Bluetooth hangszóró a TWS Bluetooth V5.0 technológiával csatlakozik, így még erőteljesebb sztereó hangzást nyújt.

Gravastar Venus

Gravastar Venus vízálló hangszóró

A Gravastar Venus Bluetooth hangszóró hallgatása közben nagyra értékelheted a precíz feldolgozását és a vízálló formatervezését, amelynek hála zökkenőmentesen használhatod a fürdőszobában vagy egy medencés buliban is. A prémium minőségű újratölthető Li-Ion akkumulátor 1500 mAh kapacitással 10 órás zenelejátszást jelent egyetlen feltöltéssel. Továbbá a Gravastar Venus Bluetooth hangszóró 30 perces inaktivitás után automatikusan kikapcsol, így nem meríti feleslegesen az akkumulátort.

Gravastar Venus

Egyedi feldolgozás

A Gravastar Venus Bluetooth hangszóró Téged is lenyűgöz különleges Sci-fi megjelenésével. A hangszóró váza kiváló minőségű cinkötvözetből készült félgömb formával, ez biztosítja a hangzás megfelelő eloszlását a helyiségben. Csupán 450 grammos alacsony tömegével a Gravastar Venus Bluetooth hangszóró használata rendkívül komfortos és problémamentes otthon és útközben egyaránt.

Gravastar Venus

Gravastar Venus minőségi hangszóróval

Az 1,75"-es szélessávú meghajtóval a Gravastar Venus Bluetooth hangszóró tiszta és erőteljes hangzást kínál kivételes minőségben. A hangszóró mozgatható membránja olyan hanghullámokat generál, amely minden zenerajongót tökéletesen magával ragad.

Gravastar Venus

A Gravastar Venus Bluetooth hangszóró főbb jellemzői, zöld

  • Minőségi cinkötvözet szerkezet
  • Kiváló minőségű hangszóró az erőteljes és tiszta hangzásért
  • Bluetooth technológia a vezeték nélküli csatlakozáshoz
  • Egyedi Sci-fi design zöld színben
  • 2 hangszóró csatlakoztatása a sztereó hangzásért
  • Hosszú, akár 10 órás akkumulátor üzemidő
  • Precíz kivitelezés vízálló kialakítással
  • Automatikus kikapcsolás 30 perc inaktivitás után

Paraméterek

Szín

Szín Zöld

Összeállítás típusa

Csatornák száma Önálló hangszóró

Csatlakozók

Vezeték nélküli funkciók Bluetooth

Audio átvitel

Bluetooth verzió 5.0

Karakterisztika

Maximális teljesítmény 10 W

Jellemzők és funkciók

Funkciók USB tápellátás

Akkumulátor

Lejátszási idő 10 óra
Akkumulátor töltése USB-C, Vezeték nélküli töltés

Rendeltetés

Rendeltetés Mobiltelefonhoz
Kód:  GRAVb05d
Termékszám:  GRAVASTAR G2_GRN

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15