Oldal frissítése

Granit P28

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Granit P28

 

 

A Granit P28 fedő minőségi üvegből készült, és 28 cm átmérőjű edények lefedésére használható. A fedél nem rendelkezik fogantyúval, azt külön kell hozzá megvásárolni. A termék kialakítása egyébként lehetővé teszi az edény egyszerű mozgatását úgy, hogy közben segít elkerülni a nemkívánatos égési sérüléseket. Speciális formája lehetővé teszi a folyamatos sütést és főzést enyhe gőznyomáson, amely egészségesebbé teszi az elkészített ételt. Takaríts meg energiát, és főzz egészségesen a Granite különleges fedeleivel!

Tulajdonságok

  • Kerek, 28 cm átmérőjű edényhez
  • Fogantyút külön kell megvásárolni
  • Kiváló minőségű üvegből
  • Ellenáll a magas hőmérsékletnek
  • Lehetővé teszi egészséges ételek főzését kis vízzel
  • Energiatakarékos
  • Csehországban készült

Granit - piacvezető konyhai eszközök

A Granit multifunkciós edényei könnyed folyamattá teszik a sütést-főzést! Speciális tapadásmentes felülettel rendelkeznek, így zsír nélkül is főzhetsz velük, amely egészségesebbé teszi ételeidet. Az edények karbantartása rendkívül egyszerű, használat után elég mindössze hideg vízzel kiöblítened, aztán letörölnöd egy száraz papírral. A könnyű karbantartás, hosszú élettartam, energiatakarékos használat, illetve a modern, stílusos design azonnal lenyűgöz majd Téged is. Szerezz be néhány minőségi Granit edényt, amelyekkel gyorsan, egészségesen, finoman készíthetsz ételeket!

 
 

Paraméterek

Fedő átmérő

Átmérő 28 cm
Kód:  GRAACC02
Termékszám:  P28

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20