Oldal frissítése

Granit P26Q

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Granit P26Q

Fedél Gránit P26Q készült kiváló minőségű üveg, és alkalmas a négyzet tartály mérésére 26 x 26 cm. A fedél nem kezeli - ez külön kell megvásárolni.Kialakítása lehetővé teszi a biztonságos kezeléshez, anélkül, hogy égett. Átlátszó üveg fedél felszerelése után, a konzol tartja is. Különleges profilél üveg fedéllel lehetővé teszi a sütni-főzni állandó enyhe nyomású gőz, amely segíti az egészséges főzés kevés vízzel.Energiát takarít meg és főzzük egészségesen egy speciális fedél Granit! 

tulajdonságok fedél

  • Úgy tervezték, hogy téglalap alakú tartály méretei 26 x 26 cm
  • fogantyú külön kell megvásárolni
  • Ez történt a kiváló minőségű üveg
  • ellenáll a magas hőmérsékletnek
  • Ez lehetővé teszi, hogy főzni egészséges ételeket egy kis vízzel
  • energiát takarít meg
  • Ez elő a Cseh Köztársaságban

Gránit cseh ételek - a piacvezető

Sokoldalú ételek Granit multifunkcionális, lehet főzni, sütni, és megsütjük. A speciális tapadásmentes felület, így ezek a cserepek is főzni nélkül a zsír. Az edényeket jól karbantartott, akkor csak meg kell azonnal kiürítése után öblítse le hideg vízzel, és törölje le egy száraz törülközőt. Egyszerű karbantartás, hosszú élettartam és energiatakarékosság, valamint a modern és ízléses kialakítás jön edények GRÁNIT érdekes. Vedd le kézzel formázott edények, amely segít főzni gyorsan, de óvatosan, finom és egészséges!  

Kód:  GRAACC03
Termékszám:  P26Q

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10