Oldal frissítése

Granit 288LT GBBS

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Granit 288LT GBBS

Élvezze a jó minőségű ételeket, a cseh gyártótól! Ebben a kis lábasban egy teljes étkezés biztosított 2-4 fő részére, és alkalmas mindenféle tűzhelyre, az indukciós kivételével. A felület tapadásmentes, amely lehetővé teszi a teljesen zsiradék nélküli főzést, így jelentősen egészségesebb. Ezen túl a lábas összehasonlítva más típusú konyhai eszközökkel sokkal gyorsabban melegszik fel, így felesleges energiaköltségeket takaríthat meg.

Legfontosabb jellemzői

  • minőségi kidolgozás
  • tapadásmentes felület
  • gyors felmelegedés, egyenletes hőelosztással
  • teljesen a Cseh Köztársaságban készült

Cseh termék

A Granit edény teljes egészében a Cseh Köztársaságban készült, az alumínium alkatrészek kézi öntésétől a tapadásmentes felület végső összerakásáig. A cseh eredetű áruk garantáltan biztosítják a jobb minőséget, és azáltal, hogy helyi árut vásárol, csökkenti az ökológiai lábnyomot és támogatja a fenntartható fejlődést bolygónkon.

Paraméterek

Anyag

Tepsi anyaga Alumínium

Terméktulajdonságok és tartozékok

Tulajdonságok Fedél
Kód:  GRANAD06
Termékszám:  TA288
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05