Oldal frissítése

Granit 281LT GBBS

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Granit 281LT GBBS

A 6 literes Granit levesfőző edény nagyobb családok részére is megfelelő. A tál anyaga öntött alumínium gránit bevonattal. A gránit nem tapad, ami azt jelenti, hogy valamennyi benne elkészített étel maradékát gond nélkül  le lehet mosni a fazék aljáról. Elfelejtheti az odaégett ételt, a speciális anyagból készült fazék praktikus segítőtársad lesz szószok, levesek és egyéb ételek elkészítésekor. Szerezze be ezt a minőségi fazekat, amely segít Önnek egészségesen és ízletesen  főzni!

Az edény tulajdonságai

  • levesek és mártások készítéséhez tervezték
  • a fazék űrtartalma 6 l
  • a fazék átmérője 28 cm
  • a fazék magassága 13 cm
  • a fazék anyaga alumínium öntvény
  • tapadásmentes gránit bevonat
  • egészségesen, zsiradék nélkül lehet főzni benne

Minőségi segítők a konyhában - a jó étel alapja

Az egészséges ételek elkészítéséhez nem csak a friss és egészséges alapanyagok szükségesek, hanem jó minőségű, megbízható konyhai eszközök is, amelyek megkönnyítik munkádat. Fazekak nélkül nincs főzés a konyhában. A Granit fazékon tapadásmentes bevonat van, amely nagyon egyszerűvé teszi a tisztítást. A különösen tartós felület ideális a zsiradék nélküli, egészséges főzéshez, és az allergiások is aggodalom nélkül élvezhetik az ebben a fazékban elkészített finomságokat. Merüljön el a főzés örömeiben, amit a fazék tud nyújtani!

Paraméterek

Edény átmérője

Edény átmérője 28 cm

Szett tulajdonságai

Fazekak/serpenyők száma egy készletben 1 db
Kód:  GRANAD04
Termékszám:  TA281

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20