Oldal frissítése

Granit 281LN GBBN

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Granit 281LN GBBN

A Granit fazék 6 literes kapacitással büszkélkedhet, így nagyobb családok számára is megfelelhet. A főzőedény alumínium öntvényből készült, felületét pedig gránit bevonat borítja. Ez a bevonat tapadásmentes, amelynek köszönhetően a fazék tisztítása rendkívül egyszerű, mivel az ételek nem ragadnak a falára. Többé amiatt sem kell aggódni, hogy esetleg leég az étel, így ez a főzőedény hasznos lehet szószok, levesek és egyéb ételek készítéséhez is. Vedd meg ezt a jó minőségű edényt, és főzz benne egészséges és finom ételeket! 

A főzőedény tulajdonságai

  • Indukciós főzőlapon használható levesek és szószók készítéséhez
  • 6 literes kapacitás
  • Átmérője 28 cm
  • Magassága 13 cm
  • Az edény anyaga alumínium öntvény
  • Tapadásmentes gránit felület
  • Egészséges főzéshez zsiradék nélkül is használható

Minőségi konyhai eszközök - a jó ételek alapja

Az egészséges ételek főzéséhez nem csak friss és egészséges alapanyagokra, de a munkát megkönnyítő, jó minőségű és biztonságos konyhai eszközökre is szükség van. A főzőedények elengedhetetlen eszközök, amelyek nélkül nem lehet főzni. Ez a gránit bevonatú fazék tapadásmentes felületű, így tisztítása nagyon egyszerű. A rendkívül tartós felület ideális a zsír nélküli egészséges főzéshez, és az allergiában szenvedők is nyugodtan használhatják. Lepd meg magad ezzel az edénnyel, amellyel a főzés igazi kikapcsolódás lesz! 

 
 

Paraméterek

Terméktulajdonságok és tartozékok

Jellemzők Sütésálló

Tűzhely típusa

Főzőlap/Tűzhely Indukciós főzőlap

Edény átmérője

Edény átmérője 28 cm

Szett tulajdonságai

Fazekak/serpenyők száma egy készletben 1 db
Kód:  GRANAD13
Termékszám:  iTA281

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05