Oldal frissítése

Granit 261LT GBBS

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Granit 261LT GBBS

A tűzálló Granit edény űrtartalma 5,1 liter, így nagyobb családok számára is alkalmas a főzésre. A lábas anyaga öntött alumínium, felülete gránit bevonattal rendelkezik. Az edény gránit bevonata tapadásmentes, ami azt jelenti, hogy Ön bármilyen ételt készít benne, a lábast gond nélkül el tudja majd mosni, nem tapadnak meg a felületén ételmaradványok. Többé nem kell aggódnia a sütést igénylő ételek miatt sem, a lábas speciális anyagának köszönhetően a sült ételek elkészítésében is kiváló társa lesz. Válassza Ön is ezt a kiváló minőségű lábast, amivel igazi öröm lesz a főzés és a sütés!

 

Az edény tulajdonságai:

  • A lábas sütéshez is alkalmas
  • Űrtartalma: 5,1 l
  • Mérete: 26 × 26 × 11 cm
  • Anyaga: öntött alumínium
  • Tapadásmentes gránit bevonat
  • Segítségével egészségesebb ételeket készíthet zsiradék nélkül

Minőségi konyhai eszközök - a jó étel alapja

Ahhoz, hogy egészséges és finom ételeket tudjon főzni, nemcsak friss és egészséges alapanyagokra, de jó minőségű és biztonságos konyhai eszközökre is szüksége van, melyek megkönnyítik munkáját. A lábas az a fajta edény, ami nélkül szinte lehetetlen a főzés. A lábas gránit bevonata tapadásmentes és a tisztítása nagyon egyszerű. A bevonat rendkívül tartós felületet eredményez és lehetővé teszi, hogy Ön zsiradék hozzáadása nélkül is egészséges ételeket tudjon készíteni. Az edény az allergiában szenvedők életét is megkönnyíti. Válassza Ön is ezt a kiváló minőségű edényt, amellyel a főzés szinte gyerekjáték lesz! 

 
 

Paraméterek

Tulajdonságok

Fedő Igen

Terméktulajdonságok és tartozékok

Jellemzők Mosogatógépben mosható
Kiegészítők Fedő

Edény átmérője

Edény átmérője 26 cm

Szett tulajdonságai

Fazekak/serpenyők száma egy készletben 1 db

Anyag

Tepsi anyaga Alumínium

Terméktulajdonságok és tartozékok

Tulajdonságok Fedél
Kód:  GRANAD03
Termékszám:  TA261

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10