Oldal frissítése

Használd ki az ingyenes házhozszállítást! Add az ONLINEFIZETEK kódot a kosárba minimum 12 500 Ft vásárlási érték felett.További információk itt

Xbox One - Grand Theft Auto V

Szállításra kész > 5 db
11 890 Ft
11 490 Ft
9 050 Ft áfa nélkül

A GTA V minden bizonnyal az elmúlt évek egyik legjobban várt, majd legkeresettebb játékává vált. Először 1997-ben látott napvilágot a sorozat, amikor a GTA eredetije megjelent. Azóta a népszerű sorozat több, mint 13, platformokon és generációkon átívelő szereplője jelent meg alapjátékok és különféle kiegészítők formájában. Néhány közülük csak pár új helyszínnel bővítette ki a világot, néhány másik azonban alapjában rengette meg a videojátékok világát, olyannyira forradalminak számított. Az ötödik sorszámozott Grand Theft Auto a rajongók minden vágyott elemét egyetlen, hatalmas játékba sűrítette, amelyekről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni.

Az új játékban a korábbiaknál még nagyobb, soha nem látott méretű térképen végtelen számú autó, fegyver és számtalan más dolog is található, míg az egészet egy kifinomult sztori fogja össze. A legfőbb attrakció természetesen a multiplayer, ami lehetőséget nyújt számodra, hogy sok-sok egyéni karakterrel játszass. A brand 15 éves történelme méltó mérföldkőhöz érkezett.

Az egyéni játékos módban három személy, Michael, Franklin és Trevor bőrébe bújhatunk. Mindhárom karakter saját különlegességekkel és speciális képességekkel bír, így a velük való játék merőben kitágítja a GTA játékélményt. Természetesen a világba való elmerülésben nagy segítségedre válik majd a szinte tökéletes grafika és egy kifinomult, lélegző világ.

Minden játékos izgalommal élheti át a magas felbontású, kivételesen részletes környezet bejárását. A játék világában utazva lenyűgöző valósághűségről tesz tanúbizonyságot a városok sűrű forgalma, a rendkívüli látótávolság és a továbbfejlesztett mesterséges intelligencia. A hatalmas vidék bejárása közben - amelyet számtalan állat alkotta élővilág népesít be - élethű időjárásváltozások mennek végbe, valamint a környezet interaktivitása és rombolhatósága is eddig soha nem látott, lélegzetelállító méreteket ölt.

A GTA V számos újgenerációs játékkonzolra elérhető, és a játék részét képezi a Grand Theft Auto Online világa is. A már most hatalmas világ napról napra egyre csak növekszik, új lehetőségekkel tele, mint az új küldetések, a rankrendszer és számos új játéktartalom az autóktól kezdve a fegyvereken át egészen a ruhákig és a karakterek testreszabásáig. A GTA Online lehetővé teszi a játékosok számára az új játéktartalmak elérése mellett a többi játékossal való kapcsolattartást is. A lehetőség száma gyakorlatilag végtelen.

4,8
1415 felhasználó értékelte
2 000+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Sorozat

Játék és filmsorozat Grand Theft Auto

Platform / Licenc

Licenc Doboz
Típus Játék

Műfaj

Műfaj Akció

Felbontás

4K-s játék támogatás Dinamikus 4K

Multiplayer

Multiplayer Online

PEGI Értékelés

Korhatár 18 év
A játék tartalmának leírása Káromokdás (profanitás), Drogok, Erőszak, Online

Verzió

Platform Xbox One - dobozos
Kiadás Elsődleges

Platform

Platform Xbox ONE
Kód:  MXO142
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  5026555284080