Oldal frissítése

Grand Theft Auto V (GTA 5): Premium Edition - Xbox Series DIGITAL

3,3 4 értékelés
14 690 Ft

Grand Theft Auto V (GTA 5): Premium Edition - Xbox Series DIGITAL

Grand Theft Auto V

Egy keresett trió

Trevor Philips egy őrült ex-katona, aki nem ismer gátlásokat, és holttesteken át gázol a célig. Franklin Clinton egy fiatal autótolvaj, aki megpróbál előtérbe kerülni. Michael De Santa egy volt maffiózó, akinek meg kell küzdenie a kapuzárási pánikkal, a családjával és a feleségével, aki szerint egy totális nulla.

Grand Theft Auto V Premium Edition

Lődd ki magad a bajból

Miután az agyafúrt  bűnözők triója összeállt, hamarosan más bűnözők és a szövetségiek is a véres nyomukba erednek, így a jómadaraknak együtt kell működniük, akár tetszik nekik, akár nem. A Grand Theft Auto V (GTA 5) remek történetet kínál, tele éles párbeszédekkel és humorral - éppen úgy, ahogyan azt már megszokhattuk.

Grand Theft Auto V

Csodálatos látvány

A GTA V valóban a legtöbbet hozza ki a hardverből, így a szemed gyönyörű járműveket, fejlett effekteket és mindenekelőtt egy olyan masszív motort fog látni, amely minden tárgynak valódi súlyt ad a játékvilágban.

Grand Theft Auto V

Jó szórakozást a többjátékos módban

Az amúgy is hatalmas játékvilág tovább bővült új funkciókkal, például új küldetésekkel, játékos ranglistákkal és új játékbeli tartalmakkal új ingatlanok, jármű- és karakterfejlesztések megvásárlásának lehetőségével. A játék mellett a GTA Online lehetővé teszi a játékosoknak, hogy küldetéseket és pályákat hozzanak létre és osszanak meg a játékosok közösségével.

Grand Theft Auto V Premium Edition

A Premium Edition tartalma:

  • Grand Theft Auto V (GTA 5) játék történeti szállal és hozzáféréssel a folyamatosan fejlődő Grand Theft Auto Online-hoz
  • A játék összes létező bővítménye, azaz a The Doomsday Heist, a Gunrunning, a Smuggler's Run, a Nikers és még sok mástartalom
  • Criminal Enterprise Starter Pack, amely a leggyorsabb módja a bűnözői karriered beindításának a Grand Theft Auto Online-ban

Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat Grand Theft Auto

Platform / Licenc

Típus DLC tartalom
Platform Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One
Licenc Letölthető
Kulcs Xbox Live

Műfaj

Műfaj Akció
Játék környezet Bűnözés

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Erőszak, Online

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2021
A kiadás hónapja Június

Verzió

Platform Xbox - letölthető
Kiadás Premium

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MXESD1795
Termékszám:  7D4-00321
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15