Oldal frissítése

Granblue Fantasy: Rellink - PS5

24 490 Ft

Granblue Fantasy: Rellink - PS5

Granblue Fantasy: Relink PS5

A Granblue Fantasy: Relink PS5 játékban a többi kalandorral egy mitikus szigetre hajózol

A Sky Realm világában rengeteg sziget van, de el kell jutnod a horizonton túli szigetre. Te leszel a legénység kapitánya, akihez Vyrn, a sárkány és a titokzatos képességekkel rendelkező fiatal Lyria csatlakozik. A legénység sokszínű, a királyoktól a bestiákig.

Granblue Fantasy: Relink PS5

A Granblue Fantasy: Relink PS5 játékban minden szigetet őriz valaki

A szigetekre való eljutás azonban egyáltalán nem lesz egyszerű. Hatalmas lények őrzik, akiket egy titkos szervezet, a Church of Avia irányít. Az intrikák hálója messzire nyúlik, és rendkívül kiterjedt, így most egy egész égi birodalom sorsa forog kockán.

Granblue Fantasy: Relink PS5

Valós idejű csaták

A fergeteges Granblue Fantasy: Relink PS5 játékban egy négyfős, egyedi képességekkel, fegyverekkel és harcstílusokkal rendelkező harcosokból álló csoport játszik. Vond be az egész csapatot az akcióba, és zúzd szét az ellenséget.

Granblue Fantasy: Relink PS5

Szóló küldetések

A Granblue Fantasy: Relink szóló küldetéseiben pihenhetsz, vagy játszhatsz a barátaiddal az akár 4 játékosnak szóló kooperatív játékbanMinden ellenségnek megvannak a maga erősségei és gyengeségei, attól függ, hogy mennyire tudod kihasználni őket.

Granblue Fantasy: Relink PS5

Gyors harc asszisztens módban

Ha nem akarsz harcba bocsátkozni, választhatod az asszisztens módot, amely lehetővé teszi, hogy a Granblue Fantasy: Relink a harc során minden műveletet automatikusan elvégezzen helyetted.

Granblue Fantasy: Relink PS5

Hagyomány és történelem

A Granblue Fantasy: Relink PS5 nagy hangsúlyt fektet a hagyományokra és a történelemre. Rengeteg információt szerezhetsz az emberekről és a helyekről, a mellékküldetésekben pedig a legénységed minden egyes tagjának sorsába beleáshatod magad.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció, RPG

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás PlayStation 5 optimalizálás

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2024
A kiadás hónapja Február

Verzió

Platform PS5 - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  PSV0605se
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4020628615284

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15