Oldal frissítése

Gran Turismo 7 - PS4, PS5

4,7 47 értékelés
11 890 Ft

Gran Turismo 7 - PS4, PS5

Gran Turismo 7 - PS4

A Gran Turismo 7-ben megjelenik a Campaign Mode

A legendás "GT Mode" - mostantól "Campaign Mode" - visszatér a Gran Turismo gyökereihez, ahol a játékosok a GT világtérképén indulnak. A Gran Turismo elnevezés a 17. században tett nagy utazásokon alapul, amelyek során az emberek hosszú utakat tettek meg a kontinenseken át. A GT7 kampány módja ismét az a hely lesz, ahol a játékosok egyedi utazásokba kezdenek a Gran Turismo világában, hogy megteremtsék saját, egyéni élményeiket.

Gran Turismo 7 - PS4

Újdonságokkal érkezik a Gran Turismo 7

A GT Mode visszatérése mellett a Gran Turismo PS5 ismét lehetőséget ad az autók vásárlására, tuningolására, versenyeztetésére és eladására egy szóló kampányban, amely új autókhoz és kihívásokhoz való hozzáféréssel jutalmaz. Ha pedig szeretsz versenyezni más játékosok ellen, csiszold a képességeidet és versenyezz a Sport módban.

Gran Turismo 7 - PS4

Erős gépekkel teli garázs

Az első naptól kezdve több mint 420 kocsi érhető el a Brand Central-ban és a használtautó-kereskedésekben, amelyeken a Gran Turismo 7 PS5 páratlan részletességgel ragadja meg a klasszikus autók és a legmodernebb szuperautók megjelenését és hangulatát. Minden autó másképp kezelhető és egyedi vezetési tulajdonságokkal rendelkezik a több mint 90 pályán, dinamikus időjárási körülmények között, beleértve a GT történetének klasszikus pályáit is.

Gran Turismo 7 - PS4

A legjobb a Gran Turismo 7 PS5-ben

Fedezd fel a Gran Turismo 7 által kínált összes lehetőséget az új eszközöknek köszönhetően, amelyekkel fejlesztheted vezetési képességeidet. Gyűjts össze több száz autót, tuningold és módosítsd őket és versenyezz velük, hogy megteremtsd álmaid garázsának gyűjteményét. Csatlakozz a Gran Turismo 7 versenyzők nemzetközi közösségéhez, és osszátok meg egymással a versenystratégiákat, tuningtippeket, dizájnötleteket és fotókat, mielőtt a pályára lépsz és versenyezni kezdesz a többiekkel.

Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat Gran Turismo

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Versenyzős
Játék környezet Jármű

Multiplayer

Multiplayer Online

Lokalizáció

Szöveg CS, EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól
A játék tartalmának leírása Online

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2022
A kiadás hónapja Március

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges
Exkluzivitás Playstation 4

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX1207
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  PS719763697
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20