Oldal frissítése

GPO Retro Cassette Walkman Bluetooth

3,8 5 értékelés
27 890 Ft

GPO Retro Cassette Walkman Bluetooth


Retro walkman vezeték nélküli fejhallgatóval a kazetták szerelmeseinek 

A walkmanek még nem tűntek el teljesen és néhány évtizedet vissza lehet menni az időben. A GPO Cassette Walkman Bluetooth kazettás magnó retro kivitelben, kiváló minőségű kazettás meghajtóval, számos funkcióval rendelkezik nemcsak a lejátszáshoz, hanem a felvételhez is.Ezzel a 80-as és 90-es évek ikonikus tartozékával ismét lesz egy eszköz , amellyel kazettákat játszhatsz le. A vezeték nélküli fejhallgatóval történő hallgatás mellett a beépített 0,5 W-os hangszórót is használhatja a lejátszáshoz. A beépített mikrofon gondoskodik a felvételről és van automatikus leállítási funkció is. Kompakt mérete miatt nagyszerű útitárs.


A GPO Cassette Walkman Bluetooth kazettás lejátszó főbb jellemzői

  • A GPO Cassette Walkman Bluetooth vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatót tartalmaz
  • A fejhallgató újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely teljes feltöltéssel akár 20 óra lejátszási időt is biztosít
  • .
  • 5 funkciógomb: lejátszás, előre, hátra, stop, felvétel
  • Beépített hangszóró 
  • Automatikus leállítás
  • A GPO Cassette Walkman Bluetooth beépített mikrofonnal rendelkezik

A GPO Cassette Walkman Bluetooth a könnyen használható

A készülék könnyen kezelhető öt funkciógombbal. A tápellátásról egy pár AA elem gondoskodik, amelyek nem tartoznak a csomaghoz, de a csomag tartalmaz egy vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatót, amely akár 20 órás üzemidővel rendelkezik. Nagyrafogjaértékelni a praktikus klipszet, amellyel például az övére rögzítheti a Walkmant.







Kód:  GPOw02
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  GPO100

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10