Oldal frissítése

GP U421 USB + 4x AA GP ReCyko +

4,8 34 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GP U421 USB + 4x AA GP ReCyko +


Új, jobb, erősebb

2016-ban a GP Batteries dobta piacra az akkumulátortöltők új generációját. Ez a típusú USB-töltő számos előnyt kínál: a kisebb mérettől, a súlytól és a gyártási költségektől kezdve a nagyobb kompatibilitáson át a különféle töltésformákig.

A töltő a legmodernebb elektronikával büszkélkedhet, amely vezérli a töltési folyamatot és számos hasznos funkciót kínál. Felejtsd el a régi töltési eljárásokat és elveket, az elemek feltöltése most mindenki számára gyerekjáték lesz!


GP U421 USB akkumulátortöltő 

A GP Batteries legújabb csúcskategóriás töltője számos hasznos funkciót kínál. A szórakoztató elektronika fejlődésének és az USB platform világméretű terjeszkedésének köszönhetően segítségével szinte bárhol és bármikor képes leszel tölteni

A GP U421 akkumulátortöltőt elektromos hálózatról, az autód szivargyújtójáról, egy laptop USB-csatlakozójáról, power bankról vagy útközben - vonaton vagy repülőgépen - is használhatod. A töltő kis mérete és könnyű súlya révénhozzájárul a kényelmes utazáshoz. 


A micro USB kábel csatlakozó természetesen
minden csomagban megtalálható. A töltő optimális működéséhez 2 A / 5 V DC tápellátás szükséges.

A töltő többféle üzemmóddal rendelkezik, beleértve az intelligens diagnosztikát, az egyértelmű és egyszerű LED-jelzést, amely szükség esetén automatikusan leállítja a töltést. Az akkumulátortöltő közepén lévő nyílásnak köszönhetően mindig könnyedén behelyezheted és eltávolíthatod az elemeket, így azoktöltése kimondottan szórakoztató lesz. 

A termék legfontosabb jellemzői

Auto on/off

GP U421 töltő teljesen automatizált elektronikával. Önmaga irányítja a töltési folyamatot. Befejezés után először a szinten tartó töltés fázisába kerül minimális árammal, majd egy bizonyos idő után teljesen leáll.

Turbo charge

A töltő figyelemreméltó sebessége intelligens diagnosztikával és a töltési folyamat vezérlésével párosul. Ez együttesen biztosítja az elemek feltöltését a lehető leggyorsabban és legkíméletesebben.

Smart diagnostics

A töltő képes felismerni, ha nem újratölthető vagy sérült elemet helyeztél bele, és azt is, ha az elemek már fel vannak töltve. Az elemek nem lesznek túltöltve, és maga a töltési folyamat is a lehető legkíméletesebb. 

Charge everywhere

A töltő USB bemeneti interfésze szinte bárhol használható. Legyen szó klasszikus hálózatról, autós adapterről, USB portról laptopról, power bankról, repülőgépről, vonatról vagy repülőtérről - bárhol feltöltheted az akkumulátorokat. 

Ready to use

Ezek a GP újratölthető NiMH elemek azonnal használatra készek. Ez egyrészt a gyártás során történő feltöltésnek, másrészt pedig annak köszönhető, hogy fokozottan képesek megtartani energiájukat az értékesítési folyamatban történő tárolás során. 

Výdrž kapacity 1 rok

Az LSD (LowSelfDischarge) alacsony önlemerülési rátának hála az elemek akár egy év szobahőmérsékleten történő tárolás után is megtartják az energiájuk 70% -át. Az elemek újratöltésekor visszanyerik teljes kapacitásukat. 

300 nabíjecích cyklů

Minden újratölthető elem élettartama gyárilag korlátozva van, amely a feltöltési ciklusok hozzávetőleges számában mutatkozik meg. Miután elérte a töltések száma ezt a ciklusszámot, az elem kapacitása jelentősen csökken, vagyis az elem kevesebb energiát képes tárolni. 

Šetření nákladů

Az újratölthető elemek használatával és megfelelő kezelésével jelentős költséget takaríthatsz meg. Az elemek megvásárlásával a hasonló, nem újratölthető elemekkel való üzemeltetéshez képest normál használat során akár 500 eurót is spórolhatsz. 


Műszaki adatok

töltő típusa: intelligens
töltő kialakítása: USB
töltőcellák méretei: AAA, AA
speciális funkciók: biztonsági időzítő
tápegység: USB 5 V
újratölthető elemek típusa: NiMH
cellák száma a csomagban: 4
cellák mérete a csomagban: AA
cellák típusa a csomagban: ReCyko + AA 2700 mAh
töltési csatornák száma: 4
egyidejűleg feltöltött akkumulátorok száma: 1-től 4-ig
autó tápkábel: igen

töltési áram egyes AA csatornákhoz: 3600 mA / 1800 mA / 900 mA
töltési áram egyes AAA csatornákhoz: 1500 mA / 770 mA / 380 mA
fenntartó töltés: igen
fordított polaritás elleni védelem: igen
alkáli elem érzékelés: igen
sérült elemek észlelése: igen
zárt cellák töltési ideje (h: perc): 0: 40/1: 20/2: 40
Töltésiidő AA 1.300 mAh: 0: 30/1: 00/2: 00
Töltési idő AA 2700 mAh: 1: 00/2: 00/3: 30
töltési idő AAA 1000 mAh: 1: 00/2: 00/3: 30
Töltésiidő:AAA 650 mAh: 0: 30/1: 00/2: 00
értékesítési csomag: 1 db műanyag doboz


Paraméterek

Rendeltetés

Tölthető elem típusa AA ceruza elem, AAA ceruza elem
Elemcella típus NiMH

Tulajdonságok

Maximális töltőáram 3 600 mA
Töltési idő 0,5 óra
Vedelem Túlterhelés elleni védelem, Hibás elemek érzékelése, Polaritás érzékelés
Funkciók Feltöltésjelző, Gyorstöltés

Csomagolás

A csomag tartalma Akkumulátorral
A hozzátartozó elemek kapacitása 2 700 mAh
A csomagban található akkumulátorok száma 4 db
Kód:  HM011r7
Termékszám:  1604642111
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10