Oldal frissítése

GP Charge AnyWay 2in1 3400mAh szürke

4,8 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GP Charge AnyWay 2in1 3400mAh szürke

GP Charge AnyWay 2in1 GP akkumulátor töltő

A GP Charge AnyWay 2in1 egy praktikus AA / AAA akkumulátortöltő, Powerbank funkcióval, amely energiát szolgáltat készülékeid számára, bárhol is legyél. Az USB csatlakozó használatának köszönhetően nemcsak a fényképezőgép vagy a gyerekjátékok akkumulátorait töltheted fel, hanem a powerbank funkció segítségével mobileszközeidet is gyorsan feltöltheted. A töltési állapotról a kettős LED-jelző tájékoztat.


A GP Charge AnyWay töltő és PowerBank legfontosabb jellemzői

  • Újratölthető és alkáli elemekkel is működik
  • 4 külön töltőcsatorna AA / AAA elemekhez
  • Mindkét irányban tölt
  • Powerbank funkció mobil eszközök, kamerák és GPS navigáció töltésére
  • Két színes LED-jelző
  • Biztonsági időzítő
  • Nem tartalmaz reaktív lítiumot
  • Kimenet: 1 × USB 2.0 A
  • Bemeneti interfész típusa USB 2.0 => micro USB 2.0

Kényelmes töltés a GP Charge AnyWay 2in1 segítségével

Használj egy szabványos USB portot az AA / AAA akkumulátorok kényelmes töltéséhez, akár otthon, irodában vagy útközben. Egyszerűen csatlakoztasd a töltőt egy laptophoz vagy más töltőeszközhöz. A 4 AA típusú akkumulátor töltése 6 órát vesz igénybe (NiMH 2600 mAh), az AAA elemeket pedig 2 óra alatt töltheted fel.


PowerBank bank funkció

Ha gyorsan fel kell töltened mobileszközödet, fényképezőgépedet, mp3-lejátszódat vagy GPS-navigációdat, egyszerűen helyezz be egy 4 AA / AAA méretű akkumulátort a töltőbe, és csatlakoztasd a két eszközt egy kompatibilis USB-kábellel. Vészhelyzet esetén 4 eldobható alkáli AA / AAA elem is használható a mobil eszközök töltésére.


Ideális utazáshoz

A GP Charge AnyWay 4 olyan GP ReCyko + (NiMH) akkumulátort tartalmaz, amelyek nem tartalmaznak lítiumot, így biztonságosan tárolhatod őket a repülőgép csomagtartójában is. Kompakt méretének köszönhetően a töltő nem foglal túl sok helyet a poggyászban, így mindig magadnál tarthatod, és így vészhelyzet esetén is biztosíthatod készüléked energiaellátását.



Kód:  HM020h3gi
Termékszám:  1604350000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10