Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Tefal ruhagőzölők

Tefal ruhagőzölők

Tefal ruhagőzölők

A Tefal ruhagőzölők nagyban megkönnyítik a ruhák vasalását. Többé nem kell hagyományos vasalóval vagy vasalódeszkával bajlódnod. Csak akaszd fel az ingedet egy fogasra, és a gőz elvégzi helyetted a munkát. Gözőlő rendszert akár Tefal Pro Style állvánnyal vagy Tefal Ixeo állítható vasalódeszkával is választhatsz. Mobil kialakításának köszönhetően a Tefal Ixeo Cube gőzölő a gőz tisztító erejét otthonod minden helyiségébe elhozza. A nagy méretű víztartályok garantálják a hosszan tartó vasalást újratöltés nélkül. Másrészt, a rövid gőzölésekhez a Tefal Access Steam kézi gőzölő is elegendő lesz, amelyet akár az utakon is ki tudsz használni. Mindig lesz elég gőz még a legnehezebb gyűrődések kiegyenesítéséhez is. A vasalódeszka már a múlté, a függőleges vasalásé a jövő. A Tefal Care For You vasaló forradalmasítja a vasalást azzal, hogy helyetted vasal! Egyszerűen helyezd a ruháidat a gőzölőszekrénybe, és pillanatok alatt ki lesznek vasalva a ruhák mindenféle munka nélkül.

Paraméterek módosítása
28 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10