Oldal frissítése

Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65" SMART LED RGBIC

4,5 116 értékelés
65 390 Ft

Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65" SMART LED RGBIC


A Govee DreamView T2 dinamikus, okos világítással még jobban élvezheted a filmnézést, a játékot vagy a zenehallgatást. Több mint 16 millió színt és több mint 99 különböző effektust kínál, amelyek közül 4 a zenével való szinkronizálásra szolgál. A Smart ColorMatch technológia kettős kamerával érzékeli a képernyőt, és automatikusan beállítja a megvilágítást. A Govee DreamView T2 hangvezérléssel is vezérelhető az Amazon Alexa, Siri vagy a Google Assistant segítségével az alkalmazáson vagy a Control Boxon keresztül. A színesháttérvilágítás vizuálisan felnagyítja a képet, és kíméli a szemét is.

A Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65" LED szalag főbb jellemzői

  • ColorMatch Technology - a két intelligens kamera érzékeli a képernyőt és automatikusan beállítja a TV vagy monitor mögötti világítást
  • Az innovatív, dupla lencsés kamerakialakítás akár 40%-kal jobb színmegjelenítést tesz lehetővé
  • Vezérlés a Govee Home alkalmazással iOS és Android rendszereken keresztül
  • Hangvezérlés - Siri, Google Assistant, Alexa
  • 16 millió szín és több mint 99 világítási mód
  • 4 zenei üzemmód a fények zenével való szinkronizálásához
  • Több szín szerinti szekciókra való felosztás lehetősége
  • Telepítés a TV hátoldalára
  • Az 55-65 hüvelykes képátlóval kompatibilis
  • Nagy teljesítmény - 60 LED méterenként
  • Fényáram 320 lm/m - összesen 1088 lumen
  • Csatlakozás Bluetooth + WiFi 2.4
  • Szalag hossza 3,4 m
  • Élettartam 50 000 óra
  • A csomag tartalma: 1× LED szalag, 1× adapter, 1× vezérlőegység, 1× kamera, 3M szerelőszalagok és kalibrációs matricák
Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65"

Optimális háttérvilágítás a ColorMatch technológiával

A Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65" LED világítás egy kétkamerás rendszerrel rendelkezik, amely automatikusan értékeli és beállítja a TV vagy monitor optimális háttérvilágítását a színelemzés elvén, amely színfelismerésből és -rögzítésből áll. Így HDMI-kábel nélkül élvezheted a késleltetésmentes színszinkronizálást. Legfeljebb 5 Govee készülék párosítható ilyen módon.

Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65"

Innovatív dupla kamera

A Govee DreamView T2 LED szalag kétlencsés kamerával rendelkezik a tartalom jobb rögzítése és a jobb színszinkronizálás érdekében. A kamerát egyszerűen felszerelheted a tévéképernyő tetejére, beleértve az új, ultravékony kerettel rendelkező készülékeket is.

Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65"

Govee DreamView T2 intelligens üzemmóddal játékhoz vagy tévénézéshez

A Govee Home alkalmazással aktiválható az intelligens videomód, amely játék- és filmnézési módokat is kínál. A dinamikus világítással új szintre emelheted kalandjaid.

Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65"

Legfeljebb 5 Govee világítás egyszerű szinkronizálása

A Govee Home segítségével több mint 99 festői és dinamikus üzemmód áll rendelkezésre minden alkalomra. A színkombinációt a saját ízlésed szerint könnyedén beállíthatod. A Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65" beépített mikrofonnal rendelkezik, amely filmnézés vagy játék közben lehetővé teszi a zökkenőmentes szinkronizálást a zenével, vagy a TV/PC hangjaival.

Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65"

Intuitív vezérlés a Govee Home alkalmazáson keresztül

Az RGBIC technológiának köszönhetően a szegmentált színszabályozási funkciót is élvezheted. A Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65" egyes szekcióinak színeit könnyedén testre szabhatod. A fény színét és intenzitását a Govee Home alkalmazásban állíthatod be. Ugyanitt minden más funkciót is megtalálhatsz, mint például a DIY színeket, az időzítőt, a videó módot, a zenei szinkronizálást és a jelenetmódokat.

Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65"

Egyszerű telepítés és széles körű kompatibilitás

A Govee LED szalagok az 55-65"-es TV hátuljára rögzíthetők. A szalagok több színes részre és különböző színkombinációkra oszthatók.  A Govee szalagokkal a filmnézés, a játék vagy a zenehallgatás dinamikusabb és szórakoztatóbb lesz. A csomag 4 összekapcsolt szalagot tartalmaz a TV-re vagy monitorra történő felszereléshez.

Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65"

Vezéreld a Govee LED szalagot a hagod segítségével 

A Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65" LED szalag az Alexa, a Google Assistant és a Siri hangasszisztensekkel is kompatibilis. A kamera beépített WiFi modulja összeköti a készüléket a vezérlődobozzal, így a Govee DreamView be- és kikapcsolása, a színek vagy a fényerősség beállítása hangutasításokkal kényelmesen, a székéből is elvégezhető. A világítás vezérelhető a Control Boxon vagy az okostelefonokon és tableteken elérhető alkalmazáson keresztül is.


Paraméterek

Típus és rendeltetés

Lámpa típusa LED panel, Fénydekoráció
Rendeltetés Beltéri

Fényforrás

Fényforrás Integrált LED

Feszültség és energiafogyasztás

Bemeneti feszültség 12 V
Energiafelhasználás 36 W

Tápellátás

Tápellátás Hálózati
Tápkábel hossza 1,2 m

Energiacímke

Élettartam 180 000 000 óra

Hossz

Hosszúság 340 cm
Kompatibilis átlós méret 1 651 "

Csomag

Darabszám a csomagban 1 db
Kód:  Govee22_25
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  H605C311
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10