Oldal frissítése

Gourmet ZWILLING Santoku kés, 18 cm-es, üreges szegéllyel

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gourmet ZWILLING Santoku kés, 18 cm-es, üreges szegéllyel

A konyhában való munka során a tökéletes kések nélkülözhetetlen asszisztensek, akik nagyban megkönnyítik a kulináris alkotásait. A német Zwilling J. A. Henckels cég bemutatta a Gourmet kések új vonalát. A sorozat kései kiváló minőségűek, tökéletesen kiegyensúlyozottak és ideálisan illeszkednek. A penge megerosített része a penge és a fogantyú között tökéletes védelmet nyújt az ujjak számára, így ujjvédoként is szolgál a penge kényelmesebb használatához. A Santoku kése egy üreges peremmel van ellátva, amely zöldségek, húsok, halak vágására és aprítására szolgál, és alkalmas a gyógynövény feldolgozására is.

Főbb jellemzői a késnek

  • Kés nem csak szakembereknek, hanem azoknak is, akik szeretnek főzni
  • A Santoku Gourmet üreges Gourmet kés, 18 cm, nagy segítséget nyújt a nyersanyagok szeletelésében és aprításában
  • Tökéletes kivitelezés
  • Ideálisan illeszkedik a kézbe, és borotvaéles
  • A Zwilling üreges oldalú Santoku kést kézzel ajánlott mosni
  • Egy darabból álló penge, fagyálló acélból

Egyedülálló gyártási technológia

A Gourmet sorozat kését számos okból kivételesnek tartják. Ezek a legfinomabb rozsdamentes acélból készülnek, melynek minőségét a kés gyártása során egy lézer vezérli. A penge és a fogantyúba beillesztett rész egy darabból készült Sigmaforge technológiákkal, amelyek garantálják az egyes darabok tökéletes geometriáját. A kést ezt követően a FRIODUR technológia támasztja alá, amely fagykeményedésen alapul, és az acél nehezebbé, tartósabbá válik, a pengék hosszabb ideig maradnak használhatóak és ellenállnak a korróziónak.

Paraméterek

Típus

Kés típus Szakácskés
Nyél anyaga Acél, Műanyag

Penge

Penge anyaga Acél
Penge hossza 18 cm
Kód:  ZWINO013
Termékszám:  36118-181
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15