Oldal frissítése

got2b Instant Fresh Up Extra Fresh, 200ml

5 2 értékelés
2 290 Ft

got2b Instant Fresh Up Extra Fresh, 200ml


Az új SCHWARZKOPF got2b Fresh it Up száraz sampon megszabadítja a hajat a szennyeződésektől, helyette hosszan tartó kellemes illattal és azonnali frissességgel látja el. Intenzíven távolítja el a zsírt és nem hagy maga után fehér maradványokat. Különösen alkalmas a gyorsan zsírosodó hajra.  

A Schwarzkopf got2b Fresh it up Extra Fresh főbb jellemzői

  • Gyorsan zsírosodó hajra
  • Fehér maradványok nélkül
  • Intenzív zsírosodás elleni védelem
  • A nemzetközileg elismert Schwarzkopf márka terméke

Azonnali friss és tiszta érzet

A mai rohanó világban, egy száraz sampon elengedhetetlen kelléke a mindennapok megkönnyítésének mindazok számára, akik időhiány miatt nem tudnak annyiszor hajat mosni, ahányszor szükség lenne rá. A száraz sampon viszont pillanatok alatt tiszta, friss hajkoronás varázsol, az eredményt pedig lehetetlen megkülönböztetni a normál samponoktól. 


Aktív összetevők

  • Limonén - gyulladáscsökkentő, antimikrobiális. Intenzív citrus illatot kölcsönöz. 
  • Kvaterner ammóniumvegyület? - egy nagyon hatékony tisztítószer, amely megakadályozza a mikroorganizmusok szaporodását, ezáltal megszüntetve a szag kellemetlen szagát.

Használata:
Rázza fel alaposan a sampont. Fújja száraz hajra rövid csíkokban körülbelül 20 cm távolságból. Masszírozza bele a fejbőrbe, majd fésülje át. Ha a spray bevizesedett, öblítse le folyó víz alatt.

Összetétel:
Butanes, Propane, Alcohol denat., Oryza sativa starch, Isobutane, Pentane, Parfum, Benzyl salicylate, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, Butylphenyl methylpropional, Cetrimonium chloride, Benzyl alcohol, Citronellol, Citral


 

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Száraz

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Hidratáló hatás, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Típus

Termék típusa Sampon
Kód:  VLS703
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000101043211
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20