Oldal frissítése

GoSAT GS6050HDv

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GoSAT GS6050HDv

Egy műholdas vevőt és multimédiás központot kínálunk neked. Ez a GoSat GS6050HDv HD vevő, amely beépített Skylink kártyával (Viaccess Orca) és Skylink Ready, Fastscan és HbbTV tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez a műszer támogatja mind a szabványos antennacsatlakozásokat, mind az Unicable-ot, így Unicable és a motor kommunikál a Diseqc és Usals protokollokon. A GoSAT GS6050HDv rendelkezik HBBTV v1.5 támogatással és extra nyomkövetési tartalmat is kínál. OTT funkciók is elérhetők, és minden bizonnyal értékelni fogod a vevőkészülék vezérelhetőségét Androidos okostelefonnal. Élvezni fogod a számos fejlett funkciót, például a siketeknek kínált hangleírását, a felvétel utáni automatikus kikapcsolást, az automatikus frissítést, automatikus nyári időszámítást, könyvjelzőt, időzítő beállítást közvetlenül az információs sorból és még sok mást.

A GoSAT GS6050HDv vevő legfontosabb jellemzői

  • Műholdas HD vevő GS6050HDv a GoSAT-tól
  • Integrált Skylink kártya (Viaccess Orca) és Skylink Ready, Fastscan és HbbTV tanúsítvány
  • Multimédia és OTT támogatás (RSS, időjárás)
  • Skylink Fastscan a Home TP Search segítségével
  • Vezérlés mobiltelefonon keresztül Android segítségével
  • Számos speciális funkció
  • Az SW USB, OTA és interneten keresztül frissíthető
  • Jól átlátható és egyszerű menü

GoSAT GS6050HDv multimédiás központ

A GoSAT GS6050HDv HD vevőkészülék hátoldalán található egy USB csatlakozó, amelyhez egyszerűen lehet csatlakoztatni a merevlemezt. Ezután felveheted kedvenc TV-programjaidat, és használhatod multimédia fájlok - videó, zene vagy fényképek - lejátszására is. A GoSAT vevőkészülék 2 HD programot képes rögzíteni egy harmadik program vagy HDD felvétel megtekintésének lehetőségével.


Kód:  JT099w12
Termékszám:  GS6050HDv
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15