Oldal frissítése

Gorenje WHI641E6XGB

Kiegészítők a termékhez

Gorenje WHI641E6XGB

Kiváló minőségű kémény motorháztető tartja a konyha tiszta és mentes a kellemetlen szagokat főzés. Maximální výkon odtahu je skvělých 633 m3/h. Három fokozattal és főzőlap felgyullad két 20W-os halogén izzók. Tűzhely kivételével gőz ki a szoba-visszavezetést, amely segítségével zsírszűrő átalakítja a zsírt, a gőz és a nemkívánatos szag a szervezetben a motorháztető, és lemerült vissza a szobába, csak a tiszta levegő. Hood van szerelve mosható alumínium szűrő poliuretán hab, amely növeli a hatékonyságot és meghosszabbítja az életet a készülék. Minden rozsdamentes acél felület el van látva egy speciális bevonattal TouchFree, amely meggátolja a ujjlenyomatokat, így könnyen tisztítható.

Legfontosabb jellemzők

  • fali páraelszívó
  • Energia osztály C
  • Hatékony elszívó rendszer P. AS
  • Mosható alumínium szűrő poliuretán hab - rögzíti akár 98% zsírt és a szennyeződéseket
  • érintőképernyős vezérlés
  • Három teljesítményszint
  • Maximální výkon při odtahu 633 m3/h
  • Halogén világítás 2 x 20 W
  • speciális bevonat TouchFree

hatékony kipufogó

P. AS egy olyan innovatív rendszer kerülete légbeömlő, ha a levegőt szívja ki a közepétől a széle a motorháztető. Ez a módszer a bevitel kedvező hatással van az energiafogyasztásra, csökkenti a zajt és növeli a hatékonyságot elszívás. AdaptTech érzékelő automatikusan szennyeződés mértékétől, füst, a nedvesség és a gázok a levegőben. Alapján a szennyezés mértéke szabályozza a ventilátor sebességét, és ha nem kell, akkor teljesen leáll. Akkor teljes mértékben összpontosítani a főzés, és nem kap elterelte beállításával a motorháztető.

Kód:  GORDG008
Termékszám:  474627
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05