Oldal frissítése

Gorenje VCEC21PWBK

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gorenje VCEC21PWBK

A Gorenje VCEC21PWBK porzsákos porszívóval a takarítás kedvenc tevékenységévé válik, ugyanis mindent tud amit egy  kiváló minőségű porszívótól elvárhat. Hatókör átmérője: 14 m, így kitakaríthatja szinte egész otthonát, a bosszantó átkapcsolások nélkül másik aljzatba. A szennyeződések egy 3 literes űrtartalmú porzsákban vannak tárolva. A nagy kapacitású porzsáknak köszönhetően, nincs szükség annak gyakori cseréjére, új vásárlására. A hab a tortán az erőteljes motor, amely biztosítja a magas szívó erőt, így könnyen képes kezelni a kellemetlen szennyeződéseket.

Legfontosabb funkciók

  • Nagy teljesítményű motor
  • Nagy kapacitású porzsák
  • Nagy hatókör 
  • Fémcső
  • Könnyű kezelhetőség
  • Kábel felcsévélés

Egyszerűség és tisztaság

A porszívó működése nem is lehetne egyszerűbb. A bekapcsoló gomb és a kábelcsévélő nagyok és erősek. A motor teljesítményét állítsa be a nagy gomb segítségével. A porszívó adapteren keresztül csatlakoztatva van egy rugalmas tömlőhöz és a fém teleszkópos csőhöz. Ez a kombináció lehetővé teszi a rugalmasabb tisztítást, és eléri a szűk helyeket is. Egy másik fontos paraméter a légszűrő módszer. Az összes beszívott levegő áthalad a HEPA szűrőn, ahol a por és piszok részecskék fennakadnak a szűrő szálain. Ezen szűrés biztosítja, hogy a levegő allergén-, és a pormentessé válik.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Teljesítmény 1 200 W

Zaj

Zajszint 80 dB

Méret & súly

Szélesség 40 cm
Magasság 28 cm
Mélység 24 cm
Tömeg 4,5 kg

Szín

Szín Fehér
Kód:  EAV4408c
Termékszám:  517248
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15