Oldal frissítése

Gorenje VCEA21GLW

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gorenje VCEA21GLW

A Gorenje G Force Lite VCEA21GLW porzsákos porszívóval a háztartás kitakarítása egyszerű feladattá válik. Három kiegészítőjének köszönhetően minden felületet kiporszívózhatsz, és a nehezen elérhető helyekhez is hozzáférhetsz. A Gorenje G Force Lite porszívóhoz HEPA szűrő is tartozik. Ez megbízhatóan eltávolítja az apró részecskéket a levegőből, a pollent és az atkákat is beleértve. Ezt főként az allergiások és az asztmások fogják értékelni. Minden port és szennyeződést biztonságosan összegyűjt a 3 literes porzsákban. A porszívónak van telítettségi jelzője, így csak akkor kell kicserélned a zsákot, ha az valóban tele van. Biztosan örülni fogsz a motor túlmelegedés elleni védelemének, amely garantálja a biztonságodat és megnöveli a porszívó élettartamát.

A Gorenje G Force Lite VCEA21GLW porszívó fő jellemzői

  • A HEPA szűrő az apró részecskék 99,95 %-át eltávolítja a levegőből
  • A telítettségi jelzőnek köszönhetően csak akkor kell kicserélni a porzsákot, amikor az valóban tele van
  • A Gorenje G Force Lite rendelkezik védelemmel a motor túlmelegedése ellen
  • A porszívó 3 kiegészítője tökéletes tisztaságot garantál
  • A 5 méteres vezeték felcsévélhető
  • A porszívó az A energiaosztályba tartozik, ezért alacsony a fogyasztása

Kényelmes takarítás a G Force Lite porszívóval

A könnyebb kezelhetőség érdekében a porszívó gyártója nem felejtette el a 3 gumi kereket, az integrált fogantyút és függőleges tárolás lehetőségét. A felcsévélhető csatlakozóvezeték 5 m hosszú, a fém teleszkópos cső pedig 86 cm. Ennek köszönhetően a porszívó hatótávolsága akár 7 m is lehet. Így nem kell állandóan az egyik konnektorból a másikba csatlakoztatnod. A Gorenje G Force Lite VCEA21GLW teljesítményét a készülék tetején található logikus tekerőgombbal szabályozhatod. Ugyanazon a helyen két nagy gombot is találsz - egy ki-/bekapcsolót és egyet a vezeték felcsévéléséhez.

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 65 dB

Méret & súly

Szélesség 43,4 cm
Magasság 27,2 cm
Mélység 28,9 cm
Tömeg 5 kg
Kód:  GORVC021
Termékszám:  678490
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05