Oldal frissítése

Gorenje T 900 B

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gorenje T 900 B

Ha szereted reggelire a szépen megsült friss, ropogós pirítóst, akkor ez a Gorenje T 900 B kenyérpirító lehet számodra a megfelelő választás. A kenyérpirító kiemelkedik a sorból első osztályú kivitelezésével és elegáns fekete designjával, amit kék háttérvilágítás egészít ki, hogy díszére legyen minden konyhának. Hét sütési fokozatot kínál, emellett ott van még a kiolvasztás funkció, amit a fagyasztóból elővett kenyérszeletek számára fejlesztettek ki.  Pirítás közben a készülék falai hidegek maradnak, a kész pirítóst magasra kiemelve adja ki az automata, miközben a morzsák a morzsatálcán gyűlnek össze, amely könnyen tisztítható.

Fő előnyei

  • Letisztult design kék háttérvilágítással
  • 7 pirítási szint
  • Kiolvasztás funkció
  • Magas szeletkiemelés
  • Morzsatálca
  • Gomb a pirítás megszakítására 
  • A sütés szintjének beállítása
  • Gumírozott lábak

Nagy szolgáltatásokat és kényelmi

A kenyérpirító termosztáttal van felszerelve és nagyméretű pirítókamrája van. A hálózati csatlakozókábel hossza 90 cm, ami lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget. A további hasznos funkciók közül megemlíthetjük a pirítás megszakítására szolgáló gombot és barnaság/pirítás szabályozás szintjének beállítását. A stabilitás és a nagyobb biztonság érdekében a készülék gumival bevont lábakkal van felszerelve. Szerezd be ezt a kiváló kenyérpirítót, és élvezd a reggeli frissen sült pirítós illatát.
További információk:
Méretek:
29 × 17,5 × 17,4 cm
Tömeg:
1,3 kg

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 870 W
Anyag Műanyag, Fém

Funkciók és tartozékok

Funkció Pirítás szabályozása, Kiolvasztás
Tartozékok Kivehető morzsatálca
Kód:  EAV4411a
Termékszám:  T900B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20