Oldal frissítése

Gorenje SVI 6 B

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gorenje SVI 6 B

Örömét lelje az új konyhai kisegítő Gorenje. Ezzel elektromos tűzhely szinte bármilyen ételt elkészíthet szerint a tervek és elképzelések. Belső tartály teszi a teljes 6 liter helyet a kulináris művészet. A tökéletes felület nagyon jól karbantartott a készülék belsejében. Átlátszó és levehető fedéllel megkönnyíti az irányítást készételek. Az első tárcsa megjelenítéséhez rendkívül könnyen beállítható főzési idő. Az élelmiszer-készítmény fog vigyázni 550 W teljesítmény. Állítsa be a főzési időt maguk szabályozzák a termosztát beállítását, vagy élvezze az automatikus kikapcsolás funkció.
A morzsa méretei 40 × 23 × 30 cm, súlya 7,2 kilogramm berendezés áttekintést kiegészíti a konyhában. Közvetlenül azután, hogy az első használat meg fogják érteni, hogy ez a készülék már nélkülözhetetlen eszköz a főzéshez, sütéshez és étel a család vagy a barátok.

legfontosabb jellemzői

  • Tartály térfogata akár 6 liter
  • A tapadásmentes felület könnyen karbantartható
  • Levehető, átlátszó fedél
  • Berendezések teljesítménye legfeljebb 550 W
  • Betöltött funkciók, mint az automatikus kikapcsolás

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Időzítő, Auto kikapcsolás

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 550 W
Űrtartalom 6 l
Kód:  EAV4481
Termékszám:  443114
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15