Oldal frissítése

Gorenje SM703BK

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gorenje SM703BK

Szendvicssütő Gorenje lehetőséget nyújt a három eszköz egyben. A kivehető tálcák engedte, néhány másodpercig, hogy a tea szendvicsek, lédús, édes gofri, vagy kapcsolja be a klasszikus érintkezés grill grill lapok egyenes. Minden lemezeket teflon, ami garantálja tapadásmentes az élelmiszer.

Kompakt test szendvics készült kombinációja fekete műanyag és csiszolt rozsdamentes acél felületre, és egy biztonsági pánt. A könnyű hordozhatóság és biztonságos kezelésre van szerelve egy hideg szendvics fogantyú, amely megtartja a normál hőmérsékletet minden alkalommal.

Teljesítmény szendvics 700 watt, automatikus üzemi hőmérsékletének fenntartására nem szükséges beállítani semmit. Az állapot és az optimális hőmérsékletet jelzi színű LED-ek.

méretek:
230 x 90 x 220 mm

Paraméterek

Sütőlemezek

Szendvicsek száma 2 szendvics
Sütőlemezek tulajdonságai Eltávolítható sütőlemezek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 700 W
Kód:  EAV4470a
Termékszám:  491725
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20