Oldal frissítése

Gorenje SC1800R

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gorenje SC1800R

A Gorenje Steam Cleaner nagyon hatékony a kemény szennyeződések eltávolításában és határozottan kedveli veled. Egyszerűen tisztítsa meg az ablakokat, csiszolja le a padlót vagy tisztítsa meg a szőnyeget. Nagy gőznyomáson működik, amelyet szabályozhat. A víztartály térfogata 1 liter, rozsdamentes acélból készül. A tisztító öt méter hosszú kábellel rendelkezik, és problémamentesen bárhonnan is kaphatja. 

Miért élvezheti ezt a gőztisztítót otthonában? 

  • kényelmes sokoldalú tisztítás
  • eltávolítja a szennyeződéseket is
  • minőségi berendezések a termékhez

Tökéletes felszerelés

A gőztisztító felszerelést is tartalmaz a könnyű és sokoldalú tisztításhoz . A készlet tartalmaz egy tisztítóruhát, egy ablakszerelvényt, két apró kefét, egy vízcsappantyút, egy tisztítóruhát, egy gőzölközőt és egy praktikus vállpántot. 

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 800 W
Tartály térfogata 1 l
Gőznyomás 5 bar
Kód:  EAV4412
Termékszám:  SC1800R
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10