Oldal frissítése

GORENJE RK 6192 EW

4,8 34 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GORENJE RK 6192 EW

A(z) GORENJE fagyasztós hűtőszekrény egy fagyasztóval is rendelkező hűtőszekrény, amely sokoldalúságának hála remek választás. Ez egy klasszikus szabadon álló modell, így gond nélkül beállíthatjuk a konyhaszekrény mellé. Beépítése előtt figyelembe kell venni, hogy a csuklópántok a jobb oldalon vannak. A(z) GORENJE RK 6192 EW fagyasztós hűtőszekrény a nagyon hatékony A++ energiaosztályba tartozik. Klímaosztály: N, SN, ST és T. A(z) GORENJE műhelyében készült hűtőgép zajszintje 40 dB.

A(z) GORENJE RK 6192 EW kombinált hűtőszekrény legfontosabb tulajdonságai

  • A++ energiaosztályának köszönhetően nagyon takarékos
  • Az ún. Friss zóna ideális a gyümölcsök és zöldségek tárolásához
  • A(z) GORENJE RK 6192 EW hűtő maximális zajszintje: 40 dB
  • A hűtőszekrény max. kapacitása: 225 l
  • A fagyasztó kapacitása: 94 l
  • A(z) GORENJE RK 6192 EW hűtő fehér színe exkluzív megjelenést kölcsönöz neki

Mi egyebet nyújt a(z) GORENJE hűtőszekrénye?

A friss gyümölcsök, zöldségek vagy sajtok ideális hőmérsékleten tartására hozták létre az úgynevezett frissentartó rekeszt, amely a fagyasztós hűtőszekrény egy alacsonyabb hőmérsékletű része. A(z) GORENJE márkájú hűtő erős LED világítással rendelkezik, hogy a finomságokat ne kelljen félhomályban keresni.

A(z) GORENJE hűtőszekrényének méretei és elrendezése

A(z) GORENJE RK 6192 EW maximális kapacitása 300 - 349 l. A hűtőrész 225 l űrtartalommal bír, így egy közepes méretű háztartást is kényelmesen kiszolgál. Az élelmiszerek tárolására és elrendezésére 4 polcot használhatunk. A fagyasztó-rész összesen 94 l térfogattal rendelkezik. A fagyasztó tisztességes űrtartalommal rendelkezik, 3 rekeszt kínál. A(z) GORENJE által készített fagyasztós hűtőszekrény súlya 75 kg, mérete pedig 60 × 185 × 64 cm.

Kód:  FAC2302c
Termékszám:  511847
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20